SACRILEGIU: O “baie de sânge” în Piaţa Universităţii. Nu e Revoluţie şi nici Mineriadă. HBO îşi face reclamă! FOTO/INFO via InfoINSIDER. Pe cand un prezervativ peste hotelul Intercontinental, ca reclama la B1 TV?

INSIDER: “Aţi văzut fântâna însângerată din centrul Bucureştiului? Da, cea de lângă Monumentul “Ţigărilor contrafăcute în WC”! …O “baie de sânge” în Piaţa Universităţii îţi aminteşte mai degrabă de Revoluţie şi de Mineriade. …Dar cu aprobarea unor “revoluţionari” din Primărie, această fântână arteziană face acum reclamă unui serial de televiziune – din 7 octombrie începe un nou sezon din serialul HBO – True Blood. O idee foarte proastă în acest loc unde au murit oameni! …Totuşi, bine că n-au vopsit în roşu şi Casa Poporului. Oricum, pe InterContinental parcă ar merge tras un prezervativ imens ca reclamă la Durex, nu credeţi?”

Sursa: InfoINSIDER.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “SACRILEGIU: O “baie de sânge” în Piaţa Universităţii. Nu e Revoluţie şi nici Mineriadă. HBO îşi face reclamă! FOTO/INFO via InfoINSIDER. Pe cand un prezervativ peste hotelul Intercontinental, ca reclama la B1 TV?”

  1. Iustina Bacosca says:

    Lumea exterioara este din ce in ce mai nociva dar aceasta lume este construita de oameni. E lesne de tras concluzia: oamneii s-au prostit de tot, devin toxici, nu mai au nimic sfant si sunt condusi de interese meschine, de joasa energie. Atentie! Diavolul se bucura cand omul decade in asa hal…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova