Sinceritatea lui Sebastian Lazaroiu: “Alba ca Zapada” e o curva

Sebastian Lazaroiu e un tip haios. Ca consilier prezidential parea chiar bataios. Cand a dezvaluit ca asa-zisa “Societate Academica din Romania”, recte Tatiana Alina Mungiu Pipidi, “a fost platita de Hrebenciuc” si cand a afirmat transant ca “UDMR este o formatiune tolerata” care ar trebui contestata in instanta, aproape mi-am zis ca poate fi un om politic. Probabil ca asa a crezut si el. Dar apoi, cand a scos-o din maneca pe “Alba ca Zapada” si i-a mai trantit si unui pitic rosu din turbinca lui Ivan o scrisorica de amor politic nebun, fostul sociolog a dovedit ca si-a cam iesit din mana. Hotarat lucru: ultimele analize si le-a facut ori la sauna, cu aburii politicii in cap, ori la masaj, strivit de vreun lup cu barba asudat masiv intre fleicile-i dilematice. La fel a dat-o pe pereti si cu “previziunea” lui ca “peste 50 la suta dintre romani sunt pentru legalizarea prostitutiei”: “Acum eu va spun ca am acces la sondaje de opinie si daca spun ca da, voi milita pentru legalizarea prostitutiei, am cam 50 si ceva la suta adepti. Deci in momentul asta, populatia adulta a Romaniei este in favoarea legalizarii prostitutiei”. Iata ca o echipa de colegi de-ai domniei sale, chiar din tabara celor care sustin legalizarea prostitutiei, s-a gandit sa si publice un astfel de sondaj. Si ce a reiesit? Ca cei “50 si ceva la suta de adepti” sunt nu mai mult de patru. In schimb, 83 la suta resping vehement prostitutia. Acum, tinand cont ca Sebi lucra la doua maini, cu un ochi la “negrul ca taciunele” si cu celalalt dand roata prin clubul de “spa” al iubitei sale, e posibil, totusi, ca creierul sa-i fi jucat o festa si sa fi avut un acces de sinceritate involuntara gandindu-se de fapt la formatiunea celor zece negri mititei ai lui Tismaneanu. Carevasazica, cine e, de fapt, curva lui Lazaroiu? Ca romanii o cam baga undeva… Iata:

Vezi si: Romanii, cel mai credincios popor din lume. Adevarul dintr-un sondaj rastalmacit de Fundatia Soros si Evenimentul Zilei. Daca democratia ar exista, romanii ar putea recrestina Europa

Pana la venirea Albei ca Zapada au aparut piticii rosii. Manifestul „Noua Republică” – a lui Tismaneanu -, inspirat din teoria celor „o sută de flori” a lui Mao

Unde-si face Lazaroiu sondajele despre prostitutie? La Clubul de sauna, masaj si bai al iubitei sale sau la sedinta de Guvern?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Sinceritatea lui Sebastian Lazaroiu: “Alba ca Zapada” e o curva”

 1. Daniela says:

  Acuma si dumneavoastra…Sa o luam sistematic,ca ne place ca nu ne place prostitutia exista! deci daca exista dece nu am face-o intr-un cadru legal?Fetele astea nefericite ar beneficia de un consult medical,ar avea contributie la pensie.Ce se intimpla acum ,ele tot fac ceea mai veche meserie din lume,sint sfrutate de proxeneti si nefiind controlate purtatoare de boli.
  Nu as vrea sa ma intelegeti gresit,eu sint o admiratoare de-a dumneavoastra,stiu ca poporul Roman e un popor blind si curat dar asta e situatia din 1989 incoace s-a incercat sistematic distrugerea esentei poporului nostru!
  Mie imi este mila de acceste suflete ratacite,e groasnic sa ajungi sa iti vinzi propriul corp propria constiinta!Salvarea lor s-ar putea face numai pin educatie!Dar cum sa o faci cind romanii citesc din ce in ce mai putin iar pe televiziunii vezi doar femeii desbracate sau cele care isi vind constiinta!
  PS.FemeiaRomana pura exista dar nu este promovata!
  Poporul Roman va invia din propria cenusa!Mai jos de atit nu se poate

 2. domnul lazaroiu a mai propus legalizarea prostitutiei,ar face bine sa mai si taca ,ca sa ramana filosof.

 3. in Germania prostitutia s-a legalizat,si conform studiilor numarul prostituatelor(deci si bolilor venerice) a crescut.Ba mai mult,prostitutia s-a practicat si la negru in unele cazuri,desi ea s-a legalizat oficial.

  Deci,proxenetii tot au drogat fetele imigrante,luandu-le pasaportul si amenintandu-le sa se prostitueze ,in Occident,cu toata legalizarea.

  Si daca pana acolo, si drogul exista,si SIDA exista(de ce sa n-o legalizam,daca ne luam dupa logica asta bolnava?),si armament exista,de ce sa nu dam liber la armament,tot dupa logica bolnava? si bani falsi exista,de ce sa nu legalizam banii falsi? si asa mai departe.

  Daca ne luam dupa asemenea gandiri,vom ajunge rau,si mai rau.Olanda face bani din sex,droguri,si asa mai departe,nu-i va ajuta Dumnezeu,cu atat mai mult cu cat este sub apa,iar oceanul creste de la incalzirea globala.

  Domnul Lazaroiu vrea sa dea cu sexul in populatie ca se teme de revolutii,chiar asa a si dat de inteles,de la ,,frustrari sexuale,,

  Nu stiu exact ce a studiat el,insa cert e ca nu s-a luat putin si dupa Biserica Ortodoxa majoritara,sa intrebe si un preot inainte de a scoate perle pe gura.

 4. PS: mai pe romaneste,cu Mafia (rusa,tiganeasca,albaneza,italiana,columbiana,chineza,etc),nu te lupti legalizand activitatiile ei(droguri,arme ilegale,prostitutie,proxenetism,trafic de organe,etc),ci te lupti cu Politia,Interpol,Europol,si aplici legea si glontul politienesc daca este cazul,si mai ales le inchizi conturiile bancare,din banciile murdare ale Elvetiei,in special.

  Mafia este un flangel vizibil,si promovat chiar de catre mass-media prin filme,prin stiri ,,mondene,,etc,ceea este enorm de grav.

  Iar daca legalizeze prostitutia,legalizezi si proxenetismul,asa zisii ,,patroni de bordel,, sau cei care se afla in spatele ,,afacerii,, in ghilimele.

  Cu acest flagel te lupti in cadrul legal,al Politiei,in colaborare si cu serviciile secrete,ca de aceea avem servicii,ca sa protejeze populatia,Biserica,statul,Scoala,Parlamentul,s.a.

 5. andra says:

  Lasand la o parte ca, in perioada interbelica, desi prostitutia a fost legalizata din aceleasi considerente (sanitare, exploatarea de catre proxeneti, accesul la asigurari), nici unul dintre efectele pozitive scontate nu s-a materializat. In plus, numarul cazurilor de prostitutie s-a dublat, impreuna cu cel al bolilor venerice. Dupa cum era previzibil, dezincriminarea nu a diminuat “munca” la negru; mai mult, vechea meserie a fost incurajata prin insusi faptul ca este…legala. Vulnerabilitatea persoanelor lipsite de putere in fata unor asemenea fenomene creste in situatia dezincriminarii (Pai de ce sa n-o fac(i) cand nu ai cu ce sa-ti hranesti copiii, mama bolnava, bla bla bla, eventual sa-ti platesti studiile? Doar e legal!!!). Sa nu mai zic ca deepartee ca persoana in cauza sa dispuna liber de propriul corp dupa cum flecareste presa. O femeie, oadata ce ajunge sa semneze (poate cu forta! Situatiile de rapiri, sechestrari de persoane, lipsite de libertate sunt curente in randul persoanelor defavorizate)un asemenea contract, este obligata sa faca avort si sa inghita umilinte si samavolnicii inimaginabile. Iar opinia publica si autoritatile afla numai in cazul decesului (daca sunt informate si atunci!).

  Mostra de viata, daca libertatea este nelimitata:
  Reţea de trafic cu prostituate românce, anihilată în Franţa | Libertatea.ro
  https://www.libertatea.ro/detalii/articol/retea-de-trafic-cu-prostituate-romance-anihilata-in-franta-254953.html Halal calitate a vietii!!!

  PS Prostituatele din Franta NU dorec legalizarea celei mai vechi meserii? De ce? Simplu. Le ingradeste libertatea. Cu alte cuvinte, dupa ce merg pe strada dupa zece euro, mai cotizeaza si pentru celor mai mari curve din lume:
  Practicanţii şi practicantele celei mai vechi meserii din lume, nu vor ca legea privind legalizarea bordelurilor în Franţa, să fie aprobată! Aceştia consideră că legalizarea bordelurilor le va îngrădi libertatea!
  https://www.cancan.ro/showbiz/sexy/foto-prostituatele-din-franta-nu-vor-legalizarea-bordelurilor-96256.html

  PS2 Niciodata Comisia Prezidentiale pentru Analiza Riscurilor Sociale si Demografice din România nu a propus legalizarea prostitutiei si a dragurilor, insa preasa, dupa cum era de asteptat, a rastalmacit in felul sau caracteristic cercetarea respectiva care se refera la cu totul si cu totul altceva (deh, stiinta nu renteaza la posturile comerciale, numai circaraia)!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova