CNCD a decis: Presedintele Romaniei e “rasist” de tigani si “discriminatoriu” de monarhi. Soros ne gratuleaza: Bucurestenii si moldovenii, cei mai “intoleranti” romani din tara (si din lume). Nu le plac sectantii si tiganii

Preşedintele Traian Băsescu a fost sancţionat cu avertisment în două dosare discutate luni de CNCD, care au avut ca obiect declaraţiile şefului statului referitoare la “ţiganii care cerşesc” în Finlanda şi “urmaşii cu dizabilităţi” ai unui monarh, notează “Gândul”.

Potrivit unor surse din CNCD, citate de “Gândul“, deciziile au fost luate cu 5 voturi “pentru” şi 2 “împotrivă”. (CNCD-ul e dominat de etnia maghiara, se stie – n.m.)

Invitat într-o emisiune televizată, preşedintele Traian Băsescu a comentat opoziţia Finlandei la aderarea României la Schengen făcând referire la romii din România care cerşesc la Helsinki. “Nu poţi să îi spui finlandezului, ţiganii nu au fost la Helsinki şi nu au cerşit. Ce poate să facă diplomaţia când Guvernul constată că ţiganii cerşesc agresiv, au început să fure prin autobuze, ce poate să facă diplomaţia, pentru că acolo e reacţia opiniei publice?”, a spus şeful statului.

În aceeaşi emisiune, Băsescu a afirmat referindu-se la monarhie că “80% din români sunt convins că vor să îşi aleagă şeful de stat”. “Bun, rău, dar ştiu că îl schimbă. Ce te faci cu unul care e pe viaţă şi mai lasă şi moştenitori? Dacă iese vreunul cu dizabilităţi, ce te faci? Rămâi cu el şef de stat?”, a spus şeful statului.

Membrii CNCD au calificat cele două declaraţii ca fiind fapte de discriminare, sancţiunea decisă fiind avertismentul.

Acesta este cel de-al treilea avertisment primit de şeful statului de la CNCD, după cel din 2007 din cazul “ţigancă împuţită”. Atunci Băsescu a contestat decizia Combaterii Discriminării, iar după un eşec la Curtea de Apel Bucureşti, a obţinut anularea deciziei la Înalta Curte.

Magistraţii au mai dispus anularea punctelor din hotărârea CNCD, din care reieşea că gestul şefului statului ar fi fost o contravenţie, statuând însă că “ţigancă împuţită” este discriminatorie, informeaza MEDIAFAX.

Totodata, Fundatia SOROS a mai emanat un fas la adresa romanilor, ca parte a studiului “final” de indosariere a “extremismului” romanesc. Vezi Romanii, cel mai credincios popor din lume. Adevarul dintr-un sondaj rastalmacit de Fundatia Soros si Evenimentul Zilei.

Astfel, potrivit ultimei flatulatii a analistilor Soros aflam ca Romanii sunt intoleranti fata de minoritati etnice sau religioase. Observati titlul, neasumat prin semnatura vreunui “analist”, dar relevant pentru calitatea “studiului” si intentiile autorilor. Romanii inseamna, nu-i asa?, toti romanii din Romania si din lume. Multumim, Soros! Stiam, oricum! 🙂 Cu toate acestea, in “analiza” atasata “studiului”, semnata, de data aceasta, de un oarecare Claudiu Tufis, povestea se schimba aproape in totalitate. Titlul ales e, in stilul pervers dilematic plesuvian, interogativ-afirmativ: “Sunt romanii intoleranti?”. Pai nu spusesi, frate, ca sunt!?

“Analiza” “studiului” ofera noi subiecte de amuzament, care pot crea o rivalitate grava sau o concurenta benefica (depinde cum privesti) intre categorii sociale, generatii si diverse regiuni ale tarii. Astfel, aflam ca “romii și sectanții sunt respinși de o treime din români, fiind a doua mare categorie respinsă de români. Romii sunt singura minoritate respinsă de persoane cu educație superioară, persoanele cu cel puțin câțiva ani de facultate fiind mult mai intolerante decât media cu această minoritate. Analiza profilului celor care resping minorități arată o tendință îngrijorătoare: persoanele sub 30 de ani sub mai intolerante decât cele peste 30 de ani. În geografia intoleranței Moldova și Capitala sunt cele mai intolerante regiuni. Cea mai tolerantă regiune a țării este Banat-Crișana-Maramureș.”

Conform Soros, gata, nu mai avem nici o sansa! Trebuie sa disparem! Pai, e veche, Sorosica, tata! De la Engels citire:

“[Romanii sunt] un popor fara istorie… destinati sa piara in furtuna revolutiei mondiale… [ei sunt] suporteri fanatici ai contrarevolutiei si [vor ] ramane astfel pana la extirparea sau pierderea caracterului lor national, la fel cum propria lor existenta, in general, reprezinta prin ea insasi un protest contra unei marete revolutii istorice… Disparitia lor de pe fata pamantului ar fi un pas inainte.”

Frederich Engels, Neue Rheinische Zeitung, 13 ianuarie 1849 (“Lupta maghiarilor”)

Via Larry Watts – “Fereste-ma Doamne de prieteni. Razboiul clandestin al blocului sovietic cu Romania

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “CNCD a decis: Presedintele Romaniei e “rasist” de tigani si “discriminatoriu” de monarhi. Soros ne gratuleaza: Bucurestenii si moldovenii, cei mai “intoleranti” romani din tara (si din lume). Nu le plac sectantii si tiganii”

  1. NO says:

    a fost chestia aia de zicea ca romanii is nu stiu cum si ca vor dictatura..nu stiu daca am trimis link direct la foile de sondaj dar daca le urmariti se vede clar manipularea comisa de penalul Soros. cu cifrele te poti juca cum vrei.dintr-un rezultat poti sa faci altul.pentru soros inamicii sunt Romanii si “Moldovenii” asa ca dintr-un chestionar care includea categorii sociale,profestionale de varsta si de etnie a facut(aparent total legal) ce a frut el:din romani draci.avem nevoie de mai multi jurnalisti si oameni competenti ca sa combatem acest razboi de imagine care s-a amplificat in ultimii 20 de ani. Romania nu mai are o paza eficienta.iar intelectualitatea e tinuta in frau de un guvern strain si criminal.uniti-va fortele ca vocea romanilor sa fie auzit din nou.

  2. Irina says:

    Acest “oarecare” este un distins domn,profesor universitar.Un “oarecare” oricum..

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova