Furt de identitate pe platforma “contributors” a Hotnews. Dl Tismaneanu polemizeaza cu un “Ilie Badescu” inventat. Hotnews sesizat de profesorul universitar dr Ilie Badescu

From: Ilie Badescu
Date: 2011/11/4
Subject:
To: [email protected]

Bună ziua,

Pe datele de 15.10.2011, ora 18.11 și 16.10.2011, ora 9.55 au fost postate două comentarii sub numele meu la articolul dlui Vladimir Tismăneanu. Vă rog să-mi comunicați datele persoanei respective pentru o clarificare juridică în chestiunea acestui furt de identitate. De asemenea, vă rog să retrageți comentariile respective postate sub numele Ilie Bădescu și să postați replica mea pe site-ul dvs. Fac precizarea că în ceea ce mă privește am aceeași părere pozitivă despre personalitățile menționate în replica sa de dl. Tismăneanu și, de asemenea, fac publică prețuirea mea pentru dna profesor Maria Voinea si dl. prof. Lazăr Vlăsceanu, care mi-au fost colegi de facultate. N-am încetat niciodată să-mi exprim prețuirea pentru opera de excepție a d-lui. acad. Gheorghe Vlăduțescu, profesorul meu de istoria filozofiei antice ca și față de toți ceilalți profesori nominalizați în comentariile așezate în mod calomnios sub numele meu pe site-ul dvs.

Cu deosebită considerație,

Dr. Ilie Bădescu

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Furt de identitate pe platforma “contributors” a Hotnews. Dl Tismaneanu polemizeaza cu un “Ilie Badescu” inventat. Hotnews sesizat de profesorul universitar dr Ilie Badescu”

  1. […] Roncea.Ro Related postsReporter Virtual: Ruleta WikiLeaksCazul Rosia Montana: Ungaria vrea "sa dea […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova