La Multi Ani, Traian Basescu!

You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “La Multi Ani, Traian Basescu!”

 1. Liliana says:

  LA MULTI ANI!!!….Si Dumnezeu sa va calauzeasca in tot ce faceti !!

 2. ana says:

  LA MULTI ANI !!!si multa putere de munca .noi va sustinem va sintem alaturi.

 3. m.g. says:

  LA MULTI SI BUNI ANI !

 4. Alexandra says:

  LA MULTI ANI! – Presedinte a tuturor romanilor.
  Moldova, judetul Balti

 5. balaca says:

  la multi ani si sa fiti sanatos cu intreaga familie va ureaza locuitorii com rafov loc buda palanca jud ph

 6. andra says:

  La Multi Ani!

 7. dbj_elena says:

  Familia DABIJA din Comanesti va ureaza traditionalul “LA MULTI ANI” multa sanatate si mult succes in viata atat dumneavoastra cat si familiei dumneavoastra

 8. Liviu says:

  LA MULTI ANI cu sanatate si sa va ajute DUMNEZEU in tot ceeace intreprindeti. In pofida a tot ce se comenteaza negativ printr-o parte a media si o parte a populatiei, sunt convins ca procedati CORECT si cine are curajul sa gandeasca pana la capat – simte acest lucru. Numai bine va doresc si sansa !

 9. BARBU IOANA says:

  LA MULTI ANI!

 10. buna ziua !!!domnule presedinte , nu-mi vine sa cred ochilor ,cind vad , cit de nesimtiti sunt acesti doi crin antonescu si ponta .va rugam domnule presedinte sa luati masuri cit mai urgent in privinta lor , si mai ales a partidului lor ,fiindca ei nu sunt chiar atit de vinovati , dar sunt doi pioni ai lui : patriciu , iliesu, motanul felix,tariceanu, nastase ,sirbu, si multi altii. acesta e motivul obrazniciei lor . sunt bagati in fata ca sa lase impresia ca d-voastra a-ti gresit tot timpul si trebuie sa fiti schimbat in frunte cu guvernul . caci stiu ei ce au facut cu totii. va rugamm din suflet sa fiti mai rapid cu “curatenia ” ca sa fie convins poporul ca d-voastra nu sunteti devina. multa lume comenteaza si trag concluzii gresite ,caci daca nu ar fi asa , se intreaba de ce suportati atitea jicniri din partea lor, fara sa li se intimple ce merita . sa nu fie iarasi prea tirziu !!!!!!!!! poporul inca mai asteapta sa faceti ” curatenie” cit mai repede . sanatate va dorimm !!!!! o familie simpla din timis. va multumim anticipat pentru tot efortul pe care il depuneti zilnic si d-lui boc. tot binele din lume !!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova