Fantoma de la Opera: Monica Macovei, amor nebun cu Dan Tăpălagă?

Conform surselor Ziaristi Online, generalul Dan Gheorghe, fost sef al BA a SRI, UM 0215 a MI, DGPA a MJ, s.a., decedat ieri dimineata la Tel Aviv, a fost  demis de la conducerea SIPA de catre Monica Macovei, pe vremea cand Reteaua Soros reusise instalarea ei in functia de ministru al Justitiei, “ca urmare a divergentelor directe avute cu ministrul Monica Macovei si consilierul acesteia, Dan Tapalaga”. Mai precis, adauga sursa citata, generalului i s-a provocat demisia pentru ca “Nu i-a dat madamei documentatia video in care ea era actrita porno intr-un taxi parcat intr-un loc dosnic din parcul Operei Romane”.

Si eu care credeam doar zvonurile ca pudelii lui Soros o faceau numai la, pe si sub birou… sau pe nisipul fierbinte din Golful Francezului si in taurii de la Rosia Montana… 🙂

Sau nu cei doi or fi fost in taxi, ci doar ea si taximetristul, la “o scurta” mica? Sau poate caprita Luisa era integrata in absolut chiar de pitbulu’ Eckstein? Si soferul ce facea?

Nota bene: Doamna Tapalaga este… judecator.

Vezi si:

DAN TAPALAGA, “consilierul special” al Monicai Macovei, candidata “in civil” a PDL, despre Elena Basescu: “O martoaga tampa”

AMANTUL intelectual al Monicai Macovei, Dan Tapalaga, mereu la datorie

Dan Tapalaga in revista GDS: Pensionati-l pe judecatorul Basescu!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Fantoma de la Opera: Monica Macovei, amor nebun cu Dan Tăpălagă?”

  1. Miticul Popescu sau diaconu Eusebiu says:

    Legionar imputit ce esti, ai crezut ca scapi ?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova