Un mare roman: “Ştiţi când va merge bine România? Când UDMR-ul n-o să mai fie la putere!” – Ilie Nastase. Ziaristi Online se intreaba: Daca PDL-ul n-are nici obraz, nici urechi, SRI-ul are?

EXCLUSIV Ilie Năstase: „O să ajungă ungurii să-şi pună steagul pe Arcul de Triumf“

de Mugurel Dumitru

Ilie Năstase a comentat pentru „Adevărul“ gestul hocheiştilor unguri de vineri seară, de la Miercurrea Ciuc. Năstase este şocat de faptul că un astfel de gest n-a fost pedepsit, dă vina şi pe românii impasibili, pe politicieni şi propune varianta prin care am putea elimina tensiunile.

Fostul mare tenismen, dar şi una dintre figurile marcante ale sportului românesc şi mondial din toate timpurile, Ilie Năstase a rămas siderat în momtnul în care a aflat incidentul de vineri seară de la Miercurea Ciuc. „N-ar trebui să mai vorbesc, că eu spun lucrurilor pe nume şi apoi sunt amendat”.

Totuşi, Năstase n-a rezistat să nu comenteze gestul de sfidare pe care l-au făcut hocheiştii unguri. „Dacă eram colegul lor, în acel moment eu ieşeam de pe gheaţă. Dacă vor să cânte imnul Ungariei, s-o facă la ei acolo, dar nu în tricoul echipei naţionale a României”.

„Ştiţi când va merge bine România? Când UDMR-ul n-o să mai fie la putere!”

Fostul tenismen este uluit şi de faptul că unj astfel de gest n-a fost pedepsit. „Măcar opinia publică trebuie să ia atitudine, dacă cei din staff-ul federaţiei sau a Comitetului Olimpic Român nu fac nimic. Dar, aşa sunt oamenii de pe la noi, nepăsători, insensibili”.
Ilie Năstase spune că întreaga atitudine sfidătoare a ungurilor este datorată oamenilor politici. „Mi-aduc aminte că, în urmă cu câţiva ani, am asistat la un meci de handbal feminin la Budapesta, Ungaria – România, când au fost unii prin tribune care şi-au dat pantalonii jos.

O să ajungem ca ăştia să-şi pună steagul Ungariei pe Arcul de Triumf iar noi să nu facem nimic. Pentru că aşa sunt oamenii de pe la noi, insensibili.

N-am mai văzut nicăieri prin lume ca o minoritate, precum cea a ungurilor, să aibă atâtea drepturi cum au la noi. Eu am mai zis, dar pe mine nu mă ascultă nimeni, de ce noi, românii, n-avem aceleaşi drepturi la Budapesta?
Ştiţi când va merge bine România? Când UDMR-ul n-o să mai fie la putere!”, a mai spus Ilie Năstase.

„Românii n-o să-i lase pe unguri să-şi facă de cap“

„Am auzit, recent, că unul şi-a pus la casă steagul Ungariei, altul şi-a pus la căruţă numere maghiare. Mie, dacă nu-mi mai place în România, plec şi gata. Oricum, să stea liniştitţi ungurii. Niciodată n-o să-i lase românii să-şi câştige autonomia sau să facă ce mai vor ei“, a concluzionat Năstase.

Ziaristi Online via Adevarul

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Un mare roman: “Ştiţi când va merge bine România? Când UDMR-ul n-o să mai fie la putere!” – Ilie Nastase. Ziaristi Online se intreaba: Daca PDL-ul n-are nici obraz, nici urechi, SRI-ul are?”

 1. tays says:

  Mare gresala au facut bucurestenii ca nu l-au vrut primarul Capitalei, au preferat sa voteze toti hotii si incultii,I.NASTASE, a fost un mare sportiv si un mare patriot pri felul lui de a fi,in ROMANIA esti amendat daca spui adevarul,pacat ca nu a avut succes in politica,la noi snt dati ca exemplu bun toti asgarici si curvele sint facute vedete rusineeeeeeeeeeeeeeeeee.

 2. Iustina Bacosca says:

  Trebuie vointa politica pentru ca udmr sa fie scos de la guvernare. Daca acest lucru se va intampla, va fi mare sarbatoare in ROMANIA! Da, Doamne!

  Domnule Roncea, vorbiti neincetat despre acest lucru, in fiecare zi, pe blogul dv., la TV…etc. Neincetat!

 3. kla2005 says:

  Multumim dl. Ilie Nastase!
  Un roman adevarat!

 4. VR says:

  Multumesc de info. Chiar foarte interesant! Si va dau si eu un pont: austriacul deja a inceput sa taie “padurile virgine” retrocedate Casei Duda, in zona Azuga.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova