VIDEO: Cum a ridicat Parintele Justin Parvu Manastirea Petru Voda si despre statul national crestin roman de Sfantul Vasile cel Mare 2012: “Satul, Biserica, Scoala. Avem de lupta cu doi mari vrajmasi – ateismul si frica mare din poporul nostru”


Cum a ridicat Parintele Justin Manastirea Petru Voda… de Victor Roncea
Despre cum a pornit Parintele Justin cele doua ctitorii ale sale din Muntii Neamtului, in urma cu 20 de ani, cum s-au construit pe langa cele doua manastiri un camin de copii, un spital si un azil de batrani, despre duhul rau bolsevic si cum ar trebui sa ajunga Romania un stat national crestin, cu romanii urmand exemplul Mantuitorului.

Foto: Cristina Nichitus RonceaPrecum-in-cer.ro

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “VIDEO: Cum a ridicat Parintele Justin Parvu Manastirea Petru Voda si despre statul national crestin roman de Sfantul Vasile cel Mare 2012: “Satul, Biserica, Scoala. Avem de lupta cu doi mari vrajmasi – ateismul si frica mare din poporul nostru””

  1. Iustina Bacosca says:

    Cu voia Lui Dumnezeu, parintele Iustin ne vegheaza, pe noi pacatosii, si anul acesta. Harul Domnului este cu Parintele Iustin si ne acopera pe toti, mai ales aici: in muntii Neamtului. Sa-i fim alaturi. Sa nu ne temem.
    Un an binecuvantat si cu pace!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova