Jurnalistul profesionist Cristian Botez si Asociatia Civic Media felicita Jandarmeria Romana. Civic Media doreste jandarmilor o reactie si mai ferma la “revolutia” Soros “Occupy Romania”. Profesorul Petre Anghel: “Bucureștiul la mâna nespălaților”

Cristian Botez, reporter de razboi de peste 20 de ani si militant anticomunist din ani ’90, premiat anul trecut de Civic Media pentru meritele sale deosebite cu Premiul “Milie Carpenisan” pentru curaj si excelenta in jurnalism, a luat-o inaintea Asociatiei si a felicitat Jandarmeria Romana pentru activitatea sa de ieri seara, din prima linie a luptei cu huliganii stimulati de miscarea anarhista mondialista: “CINSTE JANDARMERIEI! Luptători adevăraţi! Profesionişti!“, scrie ziaristul pe blogul sau.

Reporterul special Cristian Botez (foto dreapta alaturi de un membru al rezistentei sarbe din Bosnia, anii ’90), prezent si el ieri in centrul vandalizat al Capitalei, mai noteaza: “Ce am văzut eu în seara asta (15 ianuarie): “vârfurile” violente ale… mişcării din Centrul Capitalei au fost formate din ţiganii din zona Călăraşilor, Unirii, Centrul istoric şi împrejurimi. Crema şuţilor , a proxeneţilor şi a combinatorilor.  O altă parte au fost NAIVII manipulaţi de Realitatea TV şi, mai ales, de Antena 3.”

Printr-un Comunicat transmis Jandarmeriei Romanie, Asociatia Civic Media se alatura colegului nostru Cristian Botez, felicita oficial jandarmii bucuresteni si le doreste o reactie si mai ferma pentru ocazii similare din spectrul “revolutiei” Soros “Occupy Romania”.

PS: Profesorul Petre Anghel, scriitor si sociolog, face urmatorul comentariu personal care reda, cred, starea multor bucuresti:
“De mult nu mi-am început ziua cu atâta tristețe ca azi.
Aruncarea pietrele spre a ucide, incendierea obiectelor întâlnite în cale, spargerea geamurilor, terorizarea trecătorilor, gaze lacrimogene.
Incapacitatea instituțiilor statului de a preveni și a stopa.
Haos într-un oraș care începuse să arate cât de cât ca o capitală europeană.
Bucureștiul la mâna nespălaților. Televiziuni isterizate.
Comentatori bâlbâiți și fără logică, toți partizani de-o parte sau alta.
Explicația că bagabonții sunt cunoscuți de mult.
Tăcerea responsabililor cu funcționarea statului de drept.
Țara lui Eminescu la dispoziția unor urlători, cu sau fără carte.
Acestea sunt rezultatele a 22 de ani de libertate?
Asta este țara în care vor trăi copiii, nepoții și strănepoții noștri?”

Foto sus: Steluta Popescu, recomandata de Dinu Lazar

Foto jos: Imagine surprinsa de Cristian Botez, dupa “protestele pasnice” de ieri seara

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Jurnalistul profesionist Cristian Botez si Asociatia Civic Media felicita Jandarmeria Romana. Civic Media doreste jandarmilor o reactie si mai ferma la “revolutia” Soros “Occupy Romania”. Profesorul Petre Anghel: “Bucureștiul la mâna nespălaților””

  1. Daniela says:

    Buna ziua
    Nu poate decit sa ma bucure ca persoane mai informate decit mine au simtit la fel ca mine.Si eu am felicitat Jandarmeria Romana.
    Dar totusi ce facem?Nu putem sa lasam animalele si hotii sa ne distruga si ce a mai ramas din tara noastra.
    Cu mult drag si respect Daniela

  2. Iustina Bacosca says:

    Halal tribul adus ROMANULUI ABSOLUT: EMINESCU! Cine vrea ca fiara sa fie dezlegata?

  3. Gheorghe says:

    Suntem satui de securistul Roncea, mai ales ca stim ca e omul lui Basescu.
    bla-bla-bla Sunt un dobitoc ca asa m-a facut curva de maica-mea, prin gura de la taticii mei, niste tigani din depourile iesului. Dar eu iti transmit un avertizment sa te potolesti!!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova