Combinatiile lui Virgil Magureanu si Cozmin Gusa si coada lui György Schwartz alias George Soros: “GeoPol”-ul care indica doar Estul. Dionisie Aurel Agache despre Recensamant si satisfacția nereprimată a grofului de viță nouă Tamás Sándor

Ziaristi Online:

Combinatiile lui Virgil Magureanu si Cozmin Gusa si coada lui György Schwartz alias George Soros: “GeoPol”-ul care indica doar Estul

Cozmin Gusa si Ion Iliescu

Am vazut care este bordul “Geopol”. La ce sa ne asteptam ? La manipularea informationala cu staif academic pusa in opera de o rezidenta de agenti internationali cu personalitate juridica. Manipulatori din toate tarile, uniti-va!

Dionisie Aurel Agache despre Recensamant si satisfacția nereprimată a grofului de viță nouă Tamás Sándor

Tamas Sandor dec 2011 Tinutul Secuiesc

“Rezultatele acestui recensământ arată că s-a inversat o tendinţă veche de un secol, și pentru prima oară după o sută de ani procentul maghiarilor a crescut și pentru prima dată după 100 de ani procentul românilor a scăzut. Acesta este un lucru extrem de important, și în această problemă putem înregistra și include mulți ani, decenii de muncă și tot aici aparțin și investiţiile publice puse în aplicare pentru creșterea standardelor calitative de viaţă.”

Pacepa-KGB vazut de Tismaneanu si de CIA. Dennis Deletant despre Larry Watts si cartea sa, “un studiu original si provocator”

Dennis Deletant

In cadrul dezbaterii publice despre istoria reala a Romaniei, declansata de aparitia lucrarii istoricului american Larry Watts, “Fereste-ma, Doamne, de prietenii…” s-a evidentiat in spatiul online al bloggerilor si postacilor un acerb aparator al unei lumi in declin: dl Vladimir Tismaneanu, foarte deranjat de deconspirarea lui Ion Mihai Pacepa drept un agent KGB.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Combinatiile lui Virgil Magureanu si Cozmin Gusa si coada lui György Schwartz alias George Soros: “GeoPol”-ul care indica doar Estul. Dionisie Aurel Agache despre Recensamant si satisfacția nereprimată a grofului de viță nouă Tamás Sándor”

  1. bravo says:

    E bine că scoateți la iveală niște treburi. dar nu ziceți suficient. de ce vă e frică?

    Se știe de ani de zile ca oameni precum Lazăr Vlăsceanu (ce pleca înainte de 89 în străinătate cum mă duceam eu la piață), Septimiu Chelcea, Sandu Dumitru, Cătălin Zamfir sau Virgil Măgureanu au fost în servicii (dar nu prea au făcut ce trebuie), cum de altfel se știe că o parte dintre ei și azi sunt activi și nocivi.

    Se știe că Lucian Dumitrescu a scris teza de doctorat a kgb-istului Gușă, precum și faptul că întâlnirea lor a fost pusă la cale și pitrocită de [cenzurat pentru dezinformare – vedeti raspunul la Ziaristi Online], în timp ce mai scotea cărți pe bandă rulantă cu copy-paste. Zvonuri despre îndreptarea spre marele roșu a lui Dan Dungaciu în chestiuni punctuale sunt apărute de mult prin tagma oamenilor așa numiți academicieni și mari profesori universitari.

    Ca sa nu mai zicem de Marian Preda care, de la un amărât de inginer a ajuns în domeniul asistenței sociale (scriind doar despre țigani și cât de nenorocită-i România că îi discriminează) și apoi brusc mare specialist în sociologie și decan, toate odată cu acoperirea lui de steagul potrocaliu. Ca să nu mai zicem de faptul că a umplut unitatea ce o manageriază numai de pui de soroșiști

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova