Traian Basescu, “Scheletul din dulapul lui Patapievici de la ICR”. Sorin Iliesiu incalca Legea Omertei si cere demisia lui Andrei Plesu din Grupul pentru Dialog Social printr-o Scrisoare Deschisa ignorata de revista “22”

Ca intr-un adevarat serial despre cele 1001 de nopti nesfarsite ale Romaniei, astazi se strecoara in spatiul public, din grota de pe Calea Victoriei 120 a celor 40 de hoti, una dintre povestile in care Sheherezada este si Ali Baba iar padisahul nostru putin mai mult pervers este de fapt chiar Printul “nevazut” al Hotilor, maria sa Harun al-Plescoi, nume de cod “Tulceanul”. O poveste adevarata, relatata de Sorin Iliesiu, in care veti afla cum Andrei Plesu l-a avertizat pe Ali Baba sa “invete sa pastreze tacerea” in Grupul pentru Dialog Social, o Centrala locala a Neo-Kominternului, mosita de Silviu Brucan si Ion Iliescu chiar in casa filosofului de Plescoi din strada Paris 14 si stropita ulterior cu milionul de dolari al lui George Soros, la sediul infamilor din Calea Victoriei.

Daca recent s-a aflat ca patronul spirtual al teologului Baconschi-Jacuzzi nu il iubeste numai pe Marcello-Siegfried-Liiceanu ci merge pe urmele discipolului sau la capitolul Despre amante, din Scrisoarea Deschisa a lui Sorin Iliesiu veti mai afla cum renumitul filosof a refuzat sa dea detalii despre biografia sa secreta si colaborarea cu Securitatea chiar si colegilor sai din GDS, despre cum se impart functiile in diverse Guverne, intre “colegii Marius Oprea, Vladimir Tismaneanu si Ioan Stanomir” basca “colegul Horia Roman Patapievici”, despre cum a girat Andrei Plesu guvernele lui Ion Iliescu si Petre Roman fara sa regrete niciodata crimele comise de catre acestia in 1989 si 1990, despre cum a sustinut ca isi da demisia si din Guvernul FSN si din GDS si, ulterior, a uitat, despre cum s-a infruptat califul Harun al-Plescoi din fonduri guvernamentale fara sa dea socoteala nimanui si a sfidat Legea CNSAS care interzicea ca din Colegiu sa faca parte membri ai PCR (cum era cazul lui, inca de la 19 anisori), despre cum a fost atacat Sorin Iliesiu de “colegul” sau de “Grup” Andrei Oisteanu, nepotul lui Leonte Rautu, despre cum Radu Filipescu vrea sa-l depaseasca pe Ceausescu in longevitate in Consiliul de Conducerea al unui organism para-guvernamental, cum e CC al GDS, despre cum e deranjat Plesu ca Iliesiu apare la postul lui Voiculescu in timp ce el latra fara jena ca un chow-chow cu limba neagra in lesa lui Patriciu, si, nu in ultimul rand, despre cum Traian Basescu “a devenit Scheletul nostru din dulap”, recte din dulapul lui Patapievici de la ICR. O poveste care va continua, cu siguranta, cu vreo tragedie oedipiana masculinizata total prin haremul celor 40 de hoti ai Romaniei, si care, dupa parerea noastra, nu este recomandabil sa fie citita seara pentru ca poate provoca prea multe cosmaruri. Sa speram insa ca nu se va transforma in Povestea Comerciantului si a Papagalului, in care bietul Iliesiu va avea soarta celui din urma…

Scrisoare deschisă

 – Sorin Ilieşiu către colegii din Grupul pentru Dialog Social (GDS)

1 februarie 2012

 Stimaţi colegi,

Integral la Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Traian Basescu, “Scheletul din dulapul lui Patapievici de la ICR”. Sorin Iliesiu incalca Legea Omertei si cere demisia lui Andrei Plesu din Grupul pentru Dialog Social printr-o Scrisoare Deschisa ignorata de revista “22””

  1. Esecul tranzitei postdecembriste : etnocidul economic ca mijloc al constructiei capitalistehttps://vremea.forumgratuit.ro/t357-esecul-tranzitei-postdecembriste-etnocidul-economic-ca-mijloc-al-constructiei-capitaliste#774Poporul Roman a fost jertfit in cinstea Vitelului de Aur
    Si astia de zici tu – Pata, Plesu, Iliesi au participat si ei la jertfire ..

    In lata ordine de idei – asa ca discutie de duminica dupa pranz .. Poza de sus – cetatea Hotinului . Turnul patrat de langa Nistru .. e cam de inlatimea .. Intercontinetalului !! Pintenu de stnaca pe care este construita cetatea e cam neregulat. Asa ca desi cornonamentul este rectiliniu .. inaltimea zicurilor variaa – de la vreo 10 metri la poarta la peste 40 inspre Nistru! Ce se vede este castelul cetartii .. cetatea pr zisa a fost rasa.. a mai ramas o oarta ruinata. Ins acastelu este un MONSTRU!!! (si Monte Cassino era un MONSTRU!) Cand l-am vazut prima data am intepenit de mirare.

  2. Rusu says:

    Stiu ca sunteti un apropiat al arhimandritului Iustin Parvu si cred ca ar trebui sa luati atitudine fata de o diversiune pusa la cale de USL.Un articol scris de ziaristul Marin Neacsu in Ziua Veche in data de 20.12.2011 (referitor la mesajul tablitelor de la tartaria),este acum prezentat pe diferite site-uri ca fiind o scrisoare deschisa a parintelui Iustin Parvu. Dumneavoastra puteti lua pozitie impotriva acestei intoxicari!

  3. VR says:

    Doamne ajuta! Imi pare rau dar n-am binecuvantare sa-l apar pe Parinte de intoxicari, cum am facut pana acum. Parintele are pe pamant alti aparatori, mult mai invatati ca mine. Dumnezeu le vede pe toate si o sa aiba grija dupa mare mila Sa si de cei mari si de cei mici si de cei buni si de cei rai!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova