Ziaristi Online: Victorie majora a Romaniei si a presedintelui Traian Basescu pentru cei 300.000 de romani din Serbia. 20 de ani de la Razboiul din Transnistria. Povestea eroilor romani de la Tiraspol. Documentare VIDEO

Victorie majora a Romaniei si a presedintelui Traian Basescu pentru cei 300.000 de romani din Serbia

Traian Basescu a marcat o victorie majora pentru Romania si cei 300 000 de romani din Serbia si si-a respectat promisiunea facuta la vizita pe care a intreprins-o in Valea Timocului, in noiembrie anul trecut (foto/video).

20 de ani de la Razboiul din Transnistria. Povestea eroilor romani de la Tiraspol. Documentare VIDEO

Romanii din Transnistria Ilie Ilaşcu, Andrei Ivanţoc, Tudor Popa şi Alexandru Lesco, membri ai Frontului Popular, au fost arestaţi in iunie 1992 şi judecati ilegal de către un tribunal transnistrean, pentru acte de terorism. Ilie Ilaşcu a fost condamnat la moarte, Alexandru Lesco la 12 ani de inchisoare, iar Andrei Ivanţoc şi Tudor Popa la 15 ani de inchisoare. Iata povestea lor in trei documentare video oferite de Ziaristi Online. Vezi aici decorarea lor cu Ordinul National Steaua Romaniei de catre presedintele Traian Basescu, pentru “dragostea de țară, eroismul, dorința de a te sacrifica pentru poporul tău”:

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ziaristi Online: Victorie majora a Romaniei si a presedintelui Traian Basescu pentru cei 300.000 de romani din Serbia. 20 de ani de la Razboiul din Transnistria. Povestea eroilor romani de la Tiraspol. Documentare VIDEO”

  1. Kristijan Ivancic ZG HR says:

    Multumesc Victor pentru articol. Multumiri ROMANIA!
    Sunt mndru ca sunt un sfert ROMAN!

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova