Ce vraji a mai facut Patapievici cu “cultura romana”: Romania, “invitata de onoare” la Festivalul… Piftiei de la Mişcolţ pentru a fi pusa la colţ de unguri pe banii ICR Budapesta (adica ai romanilor). Ziaristi Online: S-a lansat ECOU ROMANESC

Ziaristi Online:

Foaia Românească a românilor din Ungaria: Piftie cu gust amar

Romania invitata de onoare la Miscolt- Ungaria si pusa la... colt

Prin ICR Budapesta, România a adus la acest festival diverse programe culturale, de la concerte, expoziţii, lansări de cărţi, până la meşteri populari şi bucătari români, care s-au prezentat cu entuziasm. Păcat că pentru aceştia din urmă organizatorii nu au găsit locuri printre tarabele ungureşti, pe strada principală, ci numai într-un colţ al unei piaţete unde nu prea ajungeau vizitatorii. Intenţia unora dintre organizatorii locali de a cunoaşte mai bine un popor dintr-o ţară vecină este întru totul lăudabilă, însă nu şi atunci când se încalcă o regulă elementară a bunelor maniere: oaspetele nu-l aşezi în afara mesei, ci la loc de frunte.

Cum a fost la lansarea noului portal al romanilor de pretutindeni si radio online ECOU ROMANESC. FOTO/VIDEO/INFO

Ecou Romanesc Harta Romanilor

Portalul Ziaristi Online, dedicat jurnalistilor romani de pretutindeni, ureaza succes noilor colegi cu deziderate nationale similare, pentru “românii din ţară şi pentru românime”, care au lansat ieri Agenţia de Media si Radioul Online “Ecou Românesc”, in cadrul unui eveniment desfasurat la Palatul Parlamentului.

Mai multe detalii despre piftia lui Patapievici (foto) pe Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Ce vraji a mai facut Patapievici cu “cultura romana”: Romania, “invitata de onoare” la Festivalul… Piftiei de la Mişcolţ pentru a fi pusa la colţ de unguri pe banii ICR Budapesta (adica ai romanilor). Ziaristi Online: S-a lansat ECOU ROMANESC”

  1. Petru jipa says:

    Piftie si caluti cu un desen pe crupa
    Trapisti, schimbisti inaltatori de cupa.

  2. VR says:

    🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova