Un individ deghizat in haine de calugar, cu pasaport de Republica Moldova, face valuri pe Aeroport, in Romania. De unde a iesit, de sub poala colonelului Vladimir de la Chisinau sau direct de sub cea a generalului Kiril? Jenant!

Sunt de-a dreptul scarbit de atitudinea habarnagista antrenata intr-un adevarat tavalug propagandisc anticrestin de ceea ce abuziv se numeste “presa” in ziua de azi, in Romania. Cazul “preotului” scandalagiu de pe Aeroportul Otopeni se “decripteaza” fix intr-un minut cat dureaza inregistrarea. In primul rand nu este “preot”, ci un personaj imbracat in haine de calugar. Nu putem sti daca este sau nu calugar, cu adevarat. In plus nu apartine de Biserica Ortodoxa Romana: are pasaport de Republica Moldova, motiv pentru care a si fost intors de la granita (nu avea viza de Turcia; cetatenii romani primesc viza direct pe aeroport, in Turcia). Dealtfel si mentioneaza spre finalul clipului Mosfilm ca este din Basarabia. Deci poate a iesit direct de sub poala colonelului Vladimir “al intregii Moldove”, precum mai suav articulatul Savatie Bastovoi, sau poate direct de sub sutana generalului Kiril “al intregii Rusii” sub obladuirea caruia se afla si “intreaga Moldova” (pana la Carpati?). In plus, este interesant de aflat si cum a ajuns inregistrarea pe Tv: o operatiune ieftina, cu un efect imens. Desigur, e bine de stiut ca trebuie sa ai si portavocile potrivite… Dupa ce, ca intotdeanua in ultimii ani, in postul Pastelui, am aflat, de la aceeasi “mass-media”, ca “oamenii de stiinta”  au “descoperit” ca Iisus “nu a inviat” ci poate joaca table cu Ceausescu in Cuba, acum suntem invadati si cu alte blasfemii scabroase, care insa se potrivesc perfect cu starea actuala a presei din Romania. Si, totusi, au lipsit din filmulet niste tate si cururi. A, erau prin studiouri…

Vezi si  Biserica Ortodoxa Romana: Clericul turbulent de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă nu aparţine Patriarhiei Române

George Damian: Preotul care înjură nu e preot

 

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Un individ deghizat in haine de calugar, cu pasaport de Republica Moldova, face valuri pe Aeroport, in Romania. De unde a iesit, de sub poala colonelului Vladimir de la Chisinau sau direct de sub cea a generalului Kiril? Jenant!”

  1. ?Joker says:

    Jenant e faptul prin care incerci să-i scuzi tagma! Ce legătură au “ţâţele şi cururile” cu acest personaj funest, care blestemă de la josnicia sutanei! Si de ce ar trebui noi să ştim că nu e preot sau călugăr român? Vorbeşte româneşte? Vorbeşte! Este imbrăcat călugăreşte? Este! Ştie înjura dumnezeieşte? Ştie! Ah!… sau da, ar trebui ca fiecare din noi să aibă un serviciu personal de strângere şi procesare de informaţii, care să lucreze numai pt. noi, astfel incât, să putem crede ceea ce vedem cu proprii ochi, nu? Sau , şi mai bine, să nu credem decât ceea ce ne zice popa! Da, intr-adevăr, “jenibil”!

  2. VR says:

    Nu. Ar trebui doar sa avem putin creier. Un cetatean roman nu are de ce sa nu fie lasat sa plece in Turcia fara viza. Ca tara membra UE si in baza acordurilor bilaterale romanii primesc viza chiar pe aeroport, in Turcia. Apoi, chiar personajul in cauza spune ca este din Basarabia. In plus, Patriarhia a comunicat oficial ca respectivul nu face parte din BOR. Prostia bate omenia.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova