Ziaristi Online: Inca un Partid! Activistii unguri sponsorizati de Soros si ICR vor sa infiinteze Frontul Salvarii Rosiei Montane. Iulian Urban denunta planurile listacilor PDL. RCC il “deconspira” pe AIR si ProTv prezinta spionajul ungar

Ziaristi Online Top News:

EXCLUSIV: Inca un Partid! Activistii unguri sponsorizati de Soros si ICR vor sa infiinteze Frontul Salvarii Rosiei Montane

Tinerii Maniosi la Cluj
Szakáts István, eco-agitatorul Clujului, are planuri mari: vrea sa puna “fraierii folositori” ai lui Lenin si Soros la treaba si sa transforme organizatia para-civila “Salvati Rosia Montana” intr-un partid politic, dupa modelul “Frontului Salvarii Nationale”.
Iulian Urban Senator Roman
Senatorul Iulian Urban, demisionar din PDL dar inca afiliat grupului acestei formatiuni, spune ca are informatii ca fostii sai colegi pregatesc revenirea la votul pe liste, scrie Ziare.com. Pentru Monica Macovei e aboslut normal, ea insasi fiind o listaca ca aleasa pe liste la Parlamentul European, la fel ca recent extirpatul Cristi Preda.
Patriotii_Moldovei-Moldova-Mare
Din ce în ce mai des invocă “moldoveniştii” în viaţa publică criteriul “anexării” Basarabiei de către România. Coloratura roşietico-bolşevică îi împiedică să pronunţe cuvântul unire, descoperind impudica tendinţă de a o echivala cu raptul din 1812. Printre rânduri mai răzbate incitarea mascată la ură între ruşi şi români.

Gen Iulian Vlad si Aurel I Rogojan

La trecerea în rezervă, în 29 august 2006, AIR ocupa funcţia de „şef de Direcţie” în SRI. AIR a executat astfel un salt acrobatic din graţiile lui Iulian Vlad în acelea ale unui Traian Băsescu interferând, degajat, agende principial incompatibile: şeful statului a creditat, simultan, atât „colectivul” ticsit de securişti din tagma lui AIR, cât şi „comisia Tismăneanu” care, în „Raportul Final”, considera Securitatea ca pe un „instrument al terorismului de stat”.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova