Tragedie oribila in Lituania. Fiica lui Drasius Kedys a fost data cu forta pe mana mamei pedofile. La operatiune au participat 300 de politisti din fortele de interventie. FOTO/VIDEO


Orice om normal care a citit sau vazut chiar si intamplator stirea despre tatal care si-a razbunat fiica violata de o gasca de pedofili cu concursul mamei, lituanianul Drasius Kedys, ucis ulterior in conditii neelucidate, isi aduce aminte despre acest caz rascolitor. Iata ca tragedia nu s-a terminat. Daca micuta Daimantela a reusit sa fie protejata pana acum, prin sprijinul acordat de o adevarata miscare nationala a parintilor din Lituania, iata ca joia aceasta anormalitatea unei Justitii dominate de elementele fostului KGB si de complici ai judecatorilor pedofili ucisi de Drasius Kedys, a dus la reincredintarea fetitei catre mama degenerata si pedofila. Operatiunea a implicat 300 de membri ai fortelor speciale de interventie lituaniene, care au atacat casa in care se afla refugiata fetita si, in ciuda scutului uman emotionant care a incercat sa se opuna acestei nemernicii, fiica lui Drasius Kedys a fost luata cu forta, sedata si dusa intr-o locatie pastrata secreta.

Detalii in engleza aici: HELL IS HERE – DRASIUS KEDYS DAUGHTER BRUTALLY TAKEN FROM HER FAMILY AND GIVEN TO HER PAEDOPHILE MOTHER!

Alte foto si video aici: Alkas.lt

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Tragedie oribila in Lituania. Fiica lui Drasius Kedys a fost data cu forta pe mana mamei pedofile. La operatiune au participat 300 de politisti din fortele de interventie. FOTO/VIDEO”

  1. karmapolice says:

    nu exista decit o singura speranta-sa ne rugam cit mai multi, eu cred ca Dumnezeu o sa ne auda!

  2. un cititor says:

    Cred ca traim intr-o lume nebuna…care a luat-o la vale…
    pe zi ce trece ramai perplex…

  3. Iustina Bacosca says:

    Incredibil!!! Fa Doamne o minune!

  4. Liviu says:

    Din nefericire pentru noi , minunea nu o sa ne placa. Dar dupa cum merge lumea , o sa se intample o minune pentru ca ajungem sa nu ne mai rabde pamantul.

  5. mihaela says:

    Ma uit ingrozita la filmul de pe youtube si la cel filmat in autobuz. Fetita , in casa, era la Neringa( matusa ei in brate) si tipa ca nuvreea sa plece!!! Pentru o mama nu e destul ?? Ce mama poate sa isi smulga copilul de unde ii e bine? Eu sunt mama….si cand ma uit la copilul meu…nu as putea face niciodata asa ceva….Laimute a luat-o ca sa ce? Sa stea undeva ascunse, pazite de politie constant. Asa scrie in toate articolele din Lituania. Si bani? Si relatia dintre ele? Cum o creste?Ce creste? Chiar daca nu s-au confirmat acuzatiile….chiar acuzatiile in sine..sunt destul…si antipatia vadita a fiicei ei…Eu i-am scrispresedintei Lituaniei. Poate scrieti si voi, adresa o gasiti pe site-ul oficial care este si in engleza. Poate mai putem shimba ceva. Poate daca se trimit sute , mii de scrisori..o sa fie un efect. Nu cred ca Laimute o sa poata trai toata viata ca un caine haituit…peste tot o sa o recunoasca cineva. Sper ca fiica ei sa fie bine( daca se mai poate, dupa ce a trecut prin atatea drame) si sa ajunga langa familia ei de unde se vedea clar ca nu vrea sa plece. Nu cred ca mai e suficient doar sa comentam. Scrieti, va rog la orice adresa oficiala gasiti. Sa vada toti ca multa lume vrea dreptate.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova