Sinistrul necrofag Tismaneanu contra presedintelui Traian Basescu si a marelui poet Adrian Paunescu. Nu ratati, azi: Sucombarea pe un colt de raport a ideologului de serviciu al unei lumi in declin sau Schreib Kampf-ul Final al lui Tismaneanu

“Nu ma mira catusi de putin faptul ca se inaugureaza in inima Bucurestiului un bust al lui Adrian Paunescu. M-ar fi mirat sa fie altfel. Marele bocet national de la moartea poetului de curte al dictaturii lui Ceausescu nu s-a incheiat. Privind inapoi si reconsiderand acel moment, as spune ca, simbolic, restauratia a inceput in noiembrie 2010. Nu era glorificat doar fostul conducator al Cenaclului Flacara al “tineretului revolutionar” (cel nerevolutionar asculta muzica la Europa Libera). Cititi pasajele despre Paunescu din “Raportul Final” si veti vedea in ce a constat rolul nefast al acestuia.”, scrie ridicolul Tismaneanu pe blogul lui final, recomandand, in incheierea luptei sale curajoase cu un mort, o voma publicistica aparuta sub titlul “La bustul marelui porc”.

Are dreptate Tismaneanu cand spune ca “restauratia a inceput in noiembrie 2010”. Este momentul cand presedintele Basescu isi da seama ca la moartea lui Adrian Paunescu porcul a ramas viu, rama si guita chiar in curtea lui si se numeste Vladimir Tismaneanu. A scapat vreo doua Craciunuri dar la marea sarbatoare a Inaltarii, Domnul a facut ca, in sfarsit, romanii sa se elibereze de aceasta fantoma sinistra a bolsevismului, poate cel mai scabros antiroman de pe fata pamantului, un vajnic kominternist, “pentru eternitate”. Fie-i tarana istoriei cat mai grea peste teasta! Si-acum iata “restauratia” Basescu:

Mesaj de condoleanţe din partea preşedintelui României, Traian Băsescu

Preşedintele României, Traian Băsescu, a transmis vineri, 05 noiembrie a.c., un mesaj de condoleanţe la încetarea din viaţa a poetului Adrian Păunescu. Vă prezentăm acest mesaj:

„Am primit cu tristeţe vestea plecării dintre noi a poetului Adrian Păunescu. Prin întreaga sa activitate literară, poetul Adrian Păunescu rămâne în amintirea celor care l-au apreciat pentru măiestria creaţiei sale, pentru pledoaria sa constantă pentru valorile naţionale şi pentru generozitatea cu care a promovat generaţii de tineri poeţi şi artişti în cadrul cenaclului „Flacăra”.

În aceste momente de tristeţe doresc să transmit familiei, colegilor şi tuturor celor apropiaţi sincere condoleanţe.

Dumnezeu să-l odihnească!”

Traian Basescu, Presedintele Romaniei

Acelasi Traian Basescu a depus apoi, in persoana, un buchet de crini albi la catafalcul lui Adrian Păunescu, s-a recules la capataiul poetului şi a declarat că s-a regăsit în poezia lui ca “mulţi dintre noi”.

Ce raspuns mai bun decat ultimul articol al marelui Fanus Neagu li se potriveste acestor necrofagi:

Ultimul articol al lui Fanus Neagu: HOITARII. Marele scriitor roman despre urmasii kominternistilor: cioclii GDS Tismaneanu, Cornea, eiusdem farinae

Cititi si Roncea.Ro: Adrian Paunescu a murit. Tismaneanu poate fi fericit. Razvan Boanchis: “Eu am fost porc!”. Condoleantele presedintelui. VIDEO cu poetul la aniversarea a 65 de ani si o replica data Deutsche Welle. Grigore Lese: “Sus, Romane, Sus!”

O noua rubrica Roncea.Ro: Diferenta dintre “intelectualii lui Basescu” si “intelectualii lui Ceausescu”. Azi: Patapievici vs Paunescu. Cu un strop de Catrinel Plesu si Ana Blandiana – ICR vs Cenaclul Flacara – Romania. VIDEO

Nu ratati, azi: Ridicolul Tismaneanu sau Schreib Kampf-ul Final al lui Tismaneanu

Pana atunci, va recomand:

Istoria recenta a Romaniei, intre marile carti, ca cea a lui Larry Watts, si Rapoarte pline de interpretarii si confuzii sau SUA vs Rusia »

In Memoriam Adrian Paunescu:

Grigore Lese la ziua lui Adrian Paunescu

Vezi mai multe video din evenimente

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Sinistrul necrofag Tismaneanu contra presedintelui Traian Basescu si a marelui poet Adrian Paunescu. Nu ratati, azi: Sucombarea pe un colt de raport a ideologului de serviciu al unei lumi in declin sau Schreib Kampf-ul Final al lui Tismaneanu”

  1. mircea petrescu says:

    Draga domnule Victor Roncea,
    Va multumesc pentru credinta Dumneavoastra. Cu cele mai bune ganduri, Mircea Petrescu, cetatean al Romaniei.

  2. VR says:

    Si eu va multumesc. Cu Dumnezeu inainte!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova