ALERTA pentru maicutele de la Manastirea Carnu, atacate din nou de Epifanie Nenorocel. VIDEO/ARHIVA


Maicile de la Carnu, batute de oamenii lui Epifanie de VictoRoncea

NEWS BUZAU informeaza ca ieri seara s-a constituit, ca si in anii trecuti (vedeti imagini de arhiva in cele doua video), un comando format din mai multi fideli de-ai lui Epifanie Nenorocel, care au descins in stare de ebrietate la Manastirea Carnu, amenintand maicutele cu evacuarea. De mentionat ca atat de controversatul Episcop al Buzaului si Vrancei, fosta “persoana de sprijin a Securitatii”, a procedat in mod similar si cu Parintele Macarie de la Poiana Marului, izgonit cu forta si exilat pe un varf de munte. Obiectul agresiunii, ca si in cazul Carnu, este, in principal, imobiliar. Se doreste ca ambele manastiri sa devina “lacasuri de vacanta” pentru noii nomenclaturisti de Buzau. Un al doilea motiv, mai grav, este legat de importanta acestor sfinte manastiri pentru ortodoxia romaneasca si intentia unor personaje oculte de a le intina. Manastirea Carnu este cea mai veche asezare monahala de pe Valea Buzaului (foto dreapta cu Biserica veche) iar cea de la Poiana Marului a fost reinoita de Sfantul Cuvios Vasile.

Iulian Gavriluta relateaza: “Credinciosii din zona alertati au sarit in ajutorul maicilor, dar in numar mult mai mic, deoarece cei mai multi sunt ocupati cu campania electorala. Cu un timp strategic ales, “duhnitorii de bautura” (dupa spusele putinilor martori prezenti ieri la descinderea popeasca) fluturand niste Hotarari ale IPS Epifanie, au incercat sa le ia “cu japca” pe maici, in frunte cu “protestatara” Antonia, maica stareta. Se pare ca ele vor fi imprastiate la alte manastiri din cele doua judete Buzau si Vrancea, pentru “ascultare”, care, in cazul de fata este de fapt pedeapsa draceasca. Episodul seamana izbitor de mult cu cel povestit in cartea “Pantecele desfranatei” de teologul buzoian Ciprian Mega, in care se relateaza cum era trimis de Securitate si Arhiepiscopie, Epifanie, actualul pastor al Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei, in vremurile dinainte de 1989 intr-o manastire din Moldova pentru a fi desfiintata si cum a fost prins de Mitropolitul Andrei al Moldovei (actualmente pensionar in Franta) violand o calugarita  (cititi si va cruciti aici despre acest episod adevarat – pagina 36 si restul).”

UPDATE: Antena 3 informeaza ca oamenii lui Norocel au reusit sa o dea jos pe maica stareta Antonia, urmand sa le trimita pe maicile care o sustin la alte manastiri. Noua stareta instalata de Epifanie a savarsit deja un abuz asupra altei maici, ceea ce a facut oamenii satului sa se adune cu mic cu mare la poarta Manastirii. Fidelii lui Epifanie au chemat Politia si i-au tinut pe credinciosii care cerea reintoarcerea maicii Antonia afara in ploaie. Vedeti video aici.

Cititi si: COLABORATORUL SECURITATII Epifanie de Buzau a avut, pana acum, Norocel. SRI si PANTECUL DESFRANATEI il au, bine macerat, in maruntaiele lor

DICTATURA controversatului Epifanie Norocel asupra maicilor de la Carnu si monahilor de la Poiana Marului. PRIMARII AMENINTATI DE EPISCOPIA BUZAULUI

PERSOANA DE SPRIJIN a DSS Epifanie batjocoreste Testamentul Cuviosului Vasile de la Poiana Marului. ANATEMA: “locul lui sa fie cu Iuda vanzatorul”

Vedeti si alte imagini de la primul atac:


Ce s-a intamplat cu maicile de la Manastirea Carnu… de VictoRoncea

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova