DOC: Csibi Barna a “comemorat dictatul de la Trianon” cu autorizatia primarului UDMR, Raduly Kalman. FOTO de la manifestarea secuiului ratacitor. Statul roman “ar putea” sa-l declare persona non grata pe Laszlo Kover. Dar nu o face

Laszlo Kover a reaterizat in Romania, ignorand scrisoarea presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului roman. Jurnalul National ne arata cine este acest personaj tupeist. Premierul Victor Ponta declara ca “ar putea fi (subl. mea) declarat persona non grata“. Dar nu este. Nici el, nici ambasadorul Ungariei in Romania, Oskar Fuzes, ambii apologeti ai unui propagandist filonazist, antiroman, antiamerican si antisemit. Mai mult, consulul Ungariei la Cluj-Napoca, Szilagyi Matyas, a fost prezent ieri la o comemorare a Trianonului si la manifestare s-a recitat si din “opera” criminalului de război Wass Albert. Nici acesta nu este declarat persona non grata. Dar, probabil, “ar putea fi”. In schimb, ministrului de Externe, Andrei Marga, proaspat intors din prima sa vizita oficiala, efectuata in Israel, ii arde de expulzarea ambasadorului Siriei, in baza unor acuze nedovedite. Si, in acelasi timp in care ne dam la televizor mai euro-atlantici decat delfinul Flipper si lucram cu manusi din piele de caprioara cu ungurasii nostri extremisti, cel putin patru jurnalisti romani sunt deja declarati persona non grata de statul “vecin si prieten” Ucraina, iar MAE “roman” nu face nimic. Peste toate astea, la capitolul gargara de la MAE la MAI, avem si dovada ca manifestatia teribilistului extremist Csibi Barna de “comemorare a dictatului de la Trianon” si speriat copiii mici la Miercurea Ciuc a fost aprobata ca atare de o “autoritate” a Romaniei: primarul UDMR-ist Raduly Robert Kalman (vezi foto). Pe cele două pancarde, secuiul nostru ratacit-or, care mai candideaza si la Consiliul Local, si-a scris, cu aprobare de la Primarie, “Să piară Trianonul” şi “Inima Ţinutului Secuiesc bate în maghiară. Ocupanţi, căraţi-vă!”,  “răstignind” si harta Ungariei lui Horthy pe o cruce de lemn. Deci, cam ce “ar putea” sa faca “statul roman”, in afara gargarei TV?

Foto: http://csibibarna.blogspot.ro/

Cititi si ANALIZA: Ungaria si pretentiile asupra Transilvaniei, ante si post-Trianon. Neorevizionismul ungar de la baza politicii lui Viktor Orban »

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “DOC: Csibi Barna a “comemorat dictatul de la Trianon” cu autorizatia primarului UDMR, Raduly Kalman. FOTO de la manifestarea secuiului ratacitor. Statul roman “ar putea” sa-l declare persona non grata pe Laszlo Kover. Dar nu o face”

  1. petru says:

    dle Roncea, statul român nu mai există din 1938 şi dumneata şti lucrul acesta. Ilici, în 1989, l-a adus la stadiul de larvă. Urmaşii lui l-au desfiinţat cu totul. Koverul a şi declarat-o azi, 5 iunie 2012 că nu-l interesează hotărârile lui Ponta şi ca atare îşi continuă turneul în România. Normal, e “cosuveranitate”, “complementaritate” şi semnată chiar de regele Mihai prin Declaraţia de la Budapesta şi de Tismăneanu şi alţi “români”

  2. […] Nyiro Jozsef, Csibi Barna a propus Primariei Miercurea Ciuc, a carui primar UDMR, Raduly Kalman, i-a autorizat manifestatia anti-Trianon, sa schimbe numele strazii Octavian Goga din municipiu cu cea a extremistului cremat recent de […]

  3. Cosmos says:

    Eu l-as lovi cu o bata in moalele capului.Domnule Csibi dar vino si in Bacau draga te rog, stai acolo cacat la c*r printre putini din ai tai, vino domnule si fa-ti punctul de vedere auzit si unde nu e lumea de acord cu tine.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova