Steagul fascistilor unguri arborat pe sediul PCM, partidul “onorat” de presedintele Parlamentului de la Budapesta, Laszlo Kover. FOTO/INFO

Partidul Civic Maghiar (PCM), al cărui președinte de onoare este președintele Parlamentului Ungariei, Laszlo Kover, a arborat pe sediul său din Târgu Mureș, aflat în apropierea centrului municipiului, steagul Ungariei, carpa secuiesca și… drapelul arpadian al Partidului Crucilor cu Săgeți, un partid fascist maghiar condus de  Ferenc Szálasi.

Dovezile la Dan Tanasa

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Steagul fascistilor unguri arborat pe sediul PCM, partidul “onorat” de presedintele Parlamentului de la Budapesta, Laszlo Kover. FOTO/INFO”

  1. petru says:

    stimati domni, este clar că există o intelegere secretă, prelungire a “Declaraţiei de la Budapesta”, prin care România postdecembristă, prin cei ce au OK-ul pentru a ajunge la putere, de a permite tacit ca în provincia românească a Transilvaniei să funcţioneze “cosuveranitatea” România-Ungaria. Aceasta o perioadă de timp. Până generaţiile cât de cât educate vor dispare. Între timp vor veni la guvernare spălaţii pe creier cu propaganda globalistă. Aceştia vor accepta fedarilizarea, apoi “idependenţa” provinciilor istorice-vechile voivodate. apoi, la impertineţa şi puterea de acţiune a Ungariei, Transilvania se va “uni” cu Hugaria. Aşa se speră! Depinde de noi de se va realiza acest plan.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova