Ziaristi din TVR impotriva mafiei KGB. “PDG”-ul GDS “Andi” Lazescu luat la intrebari de jurnalisti curajosi ai Televiziunii Nationale. Ziaristi Online publica Memoriile lor in atentia SRI

“Suntem comunisti, sau viitori comunisti, si in orice moment trebuie sa ne comportam ca atare, sa privim spre viitor, care este al nostru!”“Andi” Lazescu, Flacara Iasului

Tensiunea din televiziunea publică a atins cote dramatice, transmite Mediaddict. Vineri, prezentatorul „Orei de ştiri” de la TVR2, Lucian Pîrvoiu a decis să rupă tăcerea şi să-şi exprime deschis revolta faţă de haosul de domneşte în interiorul TVR. Lucian Pîrvoiu îl face direct responsabil pe actualul director Alexandru Lăzescu de situaţia în care se află TVR. Jurnalistul reclamă decizii discutabile în schimbarea orei de difuzare a programului „Ora de ştiri”, management defectuos la nivelul SRTV, discrepanţe uriaşe între salariile angajaţilor, nesiguranţa locurilor de muncă pe fondul blocajului financiar şi multe altele. Pîrvoiu nu uită să-i amintească directorului SRTV că instituţia are la activ situaţii poate unice în Europa: sinuciderea unui angajat TVR în 2010 dar şi tentativa de sinucidere a lui Adrian Sobaru.

Lucian Pîrvoiu precizează că textul de mai jos este al patrulea memoriu pe care l-a înaintat lui Alexandru Lăzescu, neprimind, până în prezent, nici un răspuns. Totodata, Adrian Bucur, moderator la TVR Info, canalul de știri al TVR, i-a adresat “PDG”-ului 10 intrebari, ramase, de asemenea, fara raspuns, dintre care prezint doar un mai jos:

“E adevărat că ați angajat în funcții cheie oameni apropiați dvs, din Iași, care locuiesc în vile RAPPS plătite din bugetul TVR…? Pe de altă parte, cunoașteți că de două luni, mulți dintre redactorii și cameramanii din TVR info, cei cu statut de colaboratori (80% din personal) nu și-au mai luat salariile? Și asta cu mult înainte de blocarea conturilor instituției. Sunt colegi disperați care așteaptă măcar un răspuns, de undeva. Ce le spuneți acestor oameni?”

Ambele Memorii, la Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova