ZIARISTI ONLINE: Propunerea societatii civile pentru ICR: Academicianul Alexandru Surdu, filosof si om de cultura desavarsit. RISE PROJECT: Realitatea TV s-a întors de unde n-a plecat: la Sorin Ovidiu Vîntu. FACEBOOK despre miscarea papitoilor fara ghilimele: “Presa română plină de minciună”

Ziaristi Online

Propunerea societatii civile pentru ICR: Academicianul Alexandru Surdu, Preşedintele Secţiei de Filosofie, Teologie, Psihologie şi Pedagogie a Academiei Române

Alexandru Surdu - Academia Romana

Conform surselor Ziaristi Online, mai multe organizatii neguvernamentale si numeroase personalitati ale societatii civile si culturale romanesti doresc sa il propuna la functia de presedinte al Institutului Cultural Roman pe filosoful Alexandru Surdu, Preşedinte al Secţiei de Filosofie, Teologie, Psihologie şi Pedagogie a Academiei Române, un om de cultura desavarsit. Read More »

FACEBOOK despre miscarea papitoilor fara ghilimele: “Presa română plină de minciună”. EVZ si Adevarul se autoplagiaza iar CTP se autoflageleaza

Minciuna EvZ cu cei 500 de papitoi

Colimator: O alta nesimtire “jurnalistica” consta in clonarea stupida si forma infantila sub care apar, in ultima perioada, EvZ, controlat de Tal Silberstein prin Dan Andronic si cotidianul Adevarul, controlat nu se stie de cine si aflat, formal, in posesia “mogulului cel rau” Dinu Patriciu. La crapulozitatea celor doua benzi desenate intrate in cartel se adauga, pe exact aceeasi linie, si dementa lui Cristian Tudor Popescu (foto No Comment). Read More »

RISE PROJECT: Realitatea TV s-a întors de unde n-a plecat: la Sorin Ovidiu Vîntu

Ioana Vintu fiica lui Sorin Ovidiu Vintu - proprietara pe Realitatea TV

Postul Realitatea TV se află din nou în proprietatea familiei lui Sorin Ovidiu Vîntu, după ce, timp de aproape un an, patronul oficial al televiziunii de știri a fost afaceristul Elan Schwartzenberg. Read More »

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “ZIARISTI ONLINE: Propunerea societatii civile pentru ICR: Academicianul Alexandru Surdu, filosof si om de cultura desavarsit. RISE PROJECT: Realitatea TV s-a întors de unde n-a plecat: la Sorin Ovidiu Vîntu. FACEBOOK despre miscarea papitoilor fara ghilimele: “Presa română plină de minciună””

 1. antironcea says:

  Roncea,

  Esti o ramasita de legionar de doi bani, un extremist, un mincinos notoriu, o scursura de ultima speta. Sa-ti fie rusine, sper sa ai parte de ceea ce meriti.

 2. VR says:

  Multumesc! Asta imi doresc si eu! 🙂

 3. Alex says:

  hahaha, acum trebuie sa-si schimbe nickul… n-are cum sa mai fie anti, mai degraba pro…stul satului.

 4. bibicu says:

  Bravo, dle Roncea! Pacat ca pe romani nu prea-i intereseaza ca Big Uncle face ceva …cu independenta si suveranitatea unora, care nu-s chiar agatati de craca…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova