O alta fata a generalului Wesley Clark: membru in boardul BNK Petroleum, o companiei manipulata de George Soros

Wesley Clark a devenit consilierul lui Victor Ponta. Onorific!, adica fara bani, chipurile. Uau!, mi-am zis, in primul moment. Un american la Palatul Victoria! Apoi, o declaratie de-a lui mi-a atras atentia – cea privind energia – iar un amic de Facebook m-a apostrofat, oarecum: “Victor, acest general este interesat de resursele Romanie, declaratie sustinuta la Antena 3. Daca acesta a fost trocul cu Ponta sutem pierduti! Vom deveni o noua Argentina si Columbia. El reprezinta interesele unei companii de energie care opereaza si in Polonia in extractia de gaz de sist. In aceasta companie mai este actionar si Soros. Restul este o vrajeala ieftina!”

Intr-adevar, Wesley Clark – care a fost implicat si in masacrul de la Waco si in bombardarea Iugoslaviei – apare in board-ul BNK Petroleum, companie manipulata de George Soros. Vezi aici informatia ca Soros detine 20% din BNK si aici ca acum doi ani Soros a bagat 66 de milioane de euro in BNK.

Mai ziceam eu ca Pontica e dus de nas de Sorosica… Pare ca se adevereste.

Dar unde nu e bagat Sorosica? Ca e si pe partea lui Ponta si Crin, cu Remus Cernea si Renate Weber, si pe partea lui Basescu, cu Monica Macovei si restul gastii de “intelectuali rosii”…

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “O alta fata a generalului Wesley Clark: membru in boardul BNK Petroleum, o companiei manipulata de George Soros”

  1. sanda sanda says:

    Niste idioti. Nu lucreaza pentru nimeni. Conceptiile antinationale le apartin in totalitate, nu le-au bagat nimeni cu palnia in cap.
    Ma refer aici la aia mai batrani, la “lideri”, ca aia mai tineri au creierasele spalate pe la burse Soros, New Europe College, London School of Economics, Universitatea Europei Centrale de la Budapesta etc etc

  2. Emil says:

    Hai domnule Roncea, citam articole obscure de pe Rense.com ca sa ne demonstram asa zisa teza?

  3. VR says:

    @ Emil
    Obscura e cariera lui.

  4. Ghanima says:

    O sinteza de surse “dedicate” generalului de 4 stele Wesley Clark, cel ce prin vara lui 1994 facea schimb amical de sepci cu criminalul de razboi sarb Ratko Mladic (in engleza):
    https://www.dissidentvoice.org/Articles8/DVNS_Wesley-Clark.htm
    Cat si despre rolul acestuia in International Crisis Group
    https://www.crisisgroup.org/en/about/board/wesley-clark.aspx
    ICG activeaza si in Republica Moldova, considerata zona de conflict odata cu intrarea Romaniei in UE potrivit:
    https://www.crisisgroup.org/en/regions/europe/moldova.aspx

  5. Ghanima says:

    “Certainly the Waco onslaught bears characteristics typical of Gen. Wesley Clark: the eagerness to take out the leader (viz., the Clark-ordered bombing of Milosevich’s private residence);…” [https://www.counterpunch.org/2003/09/17/wesley-clark-and-waco/]

    Oare Clark, ca si consilier onorific al lui Ponta, a aplicat aceasta strategie de scoatere a liderului din joc si impotriva lui Basescu? Avand in vedere viteza si multiplele planuri de desfasurare a evenimentelor. Mai nou, i-au taiat si firele STS catre SPP!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova