Traian Basescu l-a nasit pe Horia Mihai Neamtu, fiul lui Horia Roman Patapievici si Mihai Razvan Ungureanu

In prima sa conferinta de presa in calitate de presedinte-“lepadat”*, Traian Basescu, cu un copil in brate, adus de o doamna de origine roma din cartierul in care se afla sediul sau de campanie, a afirmat ca “are incredere si se bazeaza (sau conteaza, parca) pe Mihai Razvan Ungureanu”. “Dar nu numai pe el. Uitati-va si la Horia Neamtu!”, a mai spus fostul sef al statului. Este foarte posibil ca Traian Basescu sa se fi referit la un nou fetus sarit in politica damboviteana din eprubeta lui Andrei Plesu, un anume Mihaita Neamtu, cel mai probabil obtinut dintr-o incrucisare intre Mihai Razvan  Ungureanu si Horia Roman Patapievici, informatie pe care, se pare, presedintele suspendat o detinea, de unde si nasirea lui, sub numele de Horia Neamtu (foto).

(*) Pentru a nu fi acuzat de plagiat mentionez ca expresia ii apartine lui Gabriel Liiceanu, care a declarat intr-o emisiune TV ca “M-am lepadat de Basescu!”

Pentru documentare despre Horica Neamtu, vedeti:

Sfarsitul erei Basescu. Cine l-a ingropat, ce il poate invia

0,1 bucuresteni si 0, 01 din cetatenii Romaniei au participat la mitingul ungurenilor din CC al PDL. Cati romani l-au ales pe Cristi Preda? Din ciclul: “M-am saturat de lichele, dati-mi o canalie!”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Traian Basescu l-a nasit pe Horia Mihai Neamtu, fiul lui Horia Roman Patapievici si Mihai Razvan Ungureanu”

  1. cineva says:

    Confirmare promptă a comentariului la articolul anterior. Ăsta-i viitorul nostru luminos, năşit de Băsescu. Daca nu e oprit.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova