Mihai Razvan Ungureanu, intotdeauna loial, MeReU TRADATOR? Romani si nemti i-au huiduit pe “ungureni” la Arad. FOTO/VIDEO

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a fost huiduit de mai multe persoane în momentul în care a ajuns în fața Palatului Cultural din Arad, unde s-a întânit cu simpatizanții Inițiativei Civice de Centru-Dreapta.

Grupul de protestatari era format din persoane care anul acesta au participat la mai multe acțiuni de protest împotriva președintelui Traian Băsescu și a Guvernului Boc, organizate în centrul Aradului, transmite CityNews.Ro.

Cei 15 protestatari care erau pe treptele palatului Cultural au început să huiduie încă din momentul în care a ajuns primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Apoi, la sosirea lui Mihai Răzvan Ungureanu, protestatarii au afișat pancarte cu diverse mesaje strigand “Vrem schimbare!”.

„MeReU TRADATOR“,„MRU, nu te vrem!“, „Jos Băsescu“ și „Jos Mafia“, au fost câteva dintre mesajele înscrise pe pancartele protestatarilor, care au fost înconjurați de jandarmi. Eduard Hoffmann, unul dintre liderii protestatarilor, i-a spus lui Ungureanu că reprezintă generația tânără. „Sunteți generația tânără. De la dumneavoastră am așteptat altceva!”, transcrie sursa citata. Eduard Hoffmann a fost candidatul Forumului German pentru Primăria Aradului fiind sustinut si de Consulul Germaniei la Timişoara, Klaus Christian Olasz, dupa cum informeaza PoliticaRomaneasca.Ro.

Foto/Video: CityNews.Ro

Urmariti si O fantoma bantuie Romania: Vladimir Tismaneanu despre Restauratia “dreptei” cu Neamtu, Ungureanu si Baconschi. GDS a stabilit succesorul lui Basescu. La IICCMER “Eu am facut un serviciu statului roman, nu statul roman mie” VIDEO

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Mihai Razvan Ungureanu, intotdeauna loial, MeReU TRADATOR? Romani si nemti i-au huiduit pe “ungureni” la Arad. FOTO/VIDEO”

  1. […] si ungureanul-sef, contratenorul Mihaita Razvanel, alias “MeReU tradator“, huiduitul de la Arad si Timisoara, unde a mai fost considerat si “plagiator”. […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova