Flacara Democratiei s-a inecat la malul Dunarii. Speedyi Gonzalesii PDL au alergat 671 de kilometri intr-o noapte


“Flacăra democraţiei”, aprinsă în urmă cu o săptămână la Cluj, de către preşedintele suspendat Traian Băsescu, a fost aruncată în Dunăre, la Orşova, de către un reprezentant al administraţiei locale, care i-a luat torţa tânărului care o transporta prin acest oraş, Poliţia declanşând o anchetă.

Şeful Poliţiei Orşova, comisar Marian Cherescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că duminică dimineaţă, în jurul orei 10.30, Poliţia a fost sesizată de un tânăr că în timp ce transporta “Flacăra democraţiei” prin Orşova, împreună cu alţi şase tineri, “a fost întâmpinat de un reprezentant al administraţiei locale, care fără explicaţii şi fără motiv a aruncat torţa într-un canal al Dunării”.

Şeful Poliţiei Orşova a precizat că pe numele respectivului reprezentant al administraţiei locale a fost depusă o plângere penală, iar Poliţia face cercetări, urmând să fie făcută încadrarea faptei.

În 14 iulie, la finalul mitingului PDL de la Cluj-Napoca, preşedintele suspendat Traian Băsescu a aprins o flacără, pe care a numit-o “flacăra democraţiei”, spunând că speră ca aceasta să ardă până în 29 iulie şi că va fi purtată prin ţară de tineri “de dreapta”, informeaza Mediafax.

Sâmbătă, la mitingul PDL de la Iaşi la care a participat şi Traian Băsescu, doi tineri au adus “flacăra democraţiei” de la Cluj urmand sa o duca la Bucuresti.

Am si eu o intrebare: Cand au alergat  tinerii “de dreapta” inflacarati cei 671 de km de la Iasi pana la Orsova?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova