Traian Basescu a aprins lumanarea de pe coliva Romaniei. Noua Republica titreaza: “Capitanul” e in deriva

5,2 milioane de alegatori au votat pentru ca Traian Basescu sa devina presedinte, in 2009. Peste 8 milioane de romani au votat pentru demiterea lui Traian Basescu in 2012, la Referendumul national din 29 iulie. In ciuda acestui rezultat, Traian Basescu a sustinut ieri seara ca “flacara democratiei a ramas aprinsa” (desi aceasta, de fapt, i s-a stins chiar in propria-i mana – vezi foto mai jos). Tinand cont de faptul ca presedintele nedemisionat s-a inconjurat de agenti anti-Romania din grupul mondial de interese patronat de George Soros, recte Monica Macovei, Mihai Razvan Ungureanu et eiusdem farinae, avandu-l ca vector pe Andrei Plesu si ca motor Grupul pentru Dialog Social infiintat de Silviu Brucan, putem spune ca Traian Basescu a aprins deja lumanarea de pe coliva Romaniei.

Ziaristi Online

Cititi si: Traian Basescu: 2 + 2 = 5. “8 milioane de voturi impotriva sunt mai putine decat 5 milioane pentru”

Foto: Noua Republica si Libertatea

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Traian Basescu a aprins lumanarea de pe coliva Romaniei. Noua Republica titreaza: “Capitanul” e in deriva”

 1. VR says:

  Repet pentru prosti un comentariu pe care l-am facut aici in urma cu vreo doua saptamani:
  Wesley Clark este unul dintre artizanii principali ai crearii statului mafiot Kosovo pentru ca indivizi ca cei din spatele lui Soros se se infrupte din resursele minerale speciale ale fostei provincii sarbe. Acelasi lucru se doreste si in Romania. Atat Clark-Hrebenciuc-Ponta-Daciana cat si Reteaua Tismaneanu-Patapievici-Ungureanu-Macovei au acelasi stapan. Jocul lui Soros (recte al Grupului/Cercului/Stelei, cum vreti sa-i spuneti) e foarte simplu, ca si in cazul Afacerii Rosia Montana, unde este si actionar si finantator al protestatarilor “ecologisti”: indiferent cine iese, el castiga, Romania pierde.

 2. Vlad says:

  Servus, Victor!

  Poate ar merita putina atentie asemanarea izbitoare dintre procesiunile “flacarii democratiei” si cele ale KKK…

  https://www.argestv.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=6635&catid=1&Itemid=8

  https://www.opiniatimisoarei.ro/wp-content/gallery/flacara-democratiei/flacara-democratiei-basescu-timisoara-1.jpg

  https://victoriaenesev.files.wordpress.com/2011/04/screen-shot-2011-04-24-at-8-37-54-am.png

  https://kukluxklan.net/wp-content/uploads/2012/02/KKK.jpg

  Toate cele bune,
  Vlad

  P.S. Nu-i exclus nici sa existe o legatura intre purtatorii de torte aprinse de la bricheta capcanatului si Asociatia Purtatorii de Faclie: https://www.pdf.ro/Despre_Noi.html .

 3. Stefan says:

  Povestea porcului care-a zburat sa joace aima, mai sunt si altii la rand sa-si cheltuiasca banii. Zboara porcul? Daca majoritatea am ramas sa gandim normal nu zboara; astia ne tin proaspeti, altfel cum ne-am face inviorarea?

 4. Se vorbeste parca la misto despre reconciliere dupa ce a fost indus un clivaj periculos in Ardeal si in intreaga societate. Boicotarea referendumului, pe lânga perpetuarea Imposibilei Coabitari, prin furtul votului mortilor, disparutilor, inexistentilor si al absenteistilor a fisurat durabil electoratul in Smecheri si Fraieri. Intelectualii basescieni nu prea se intreaba ca dl. Patapievici: ce se pierde atunci când se câstiga ceva! De exemplu, Evenimentul zilei, Adevarul, România libera si Revista 22 cu greu vor mai putea convinge jumatatea de electorat perdanta ca sunt si altceva decât organe de presa ale “inamicului”. Iar schizofrenia publica abia incepe.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova