O noua “lovitura de stat” data de Curtea Constitutionala: ICR ramane la Senat, Patapievici merge la tomberonul culturii romane. Financial Times: Basescu ar trebui sa se pocaiasca. Dan Tanasa: Slovacia interzice dubla cetăţenie. Petitie catre Guvernul Romaniei privind maghiarii fideli Ungariei.

Inca preşedintele Institutului Cultural Român (ICR), Horia-Roman Patapievici, a declarat azi pentru Mediafax, după anunţarea deciziei Curţii Constituţionale privind OUG nr. 27, că întreaga conducere ICR va demisiona, după rezolvarea unor chestiuni de gestiune, în condiţiile reducerii bugetului.

Curtea Constituţională a decis, marţi, că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind trecerea Institutului Cultural Român (ICR) din subordinea Preşedinţiei în cea a Senatului este constituţională, mai transmite Mediafax.

Ziaristi Online:

Financial Times: Basescu ar trebui sa se pocaiasca

Flacara democratiei s-a stins iar din nou

“În ceea ce îl priveşte pe Băsescu, el ar trebui să reflecteze la ceea ce l-a făcut atât de nepopular în rândul concetăţenilor săi”, continuă FT, adăugând că “deşi acuzaţiile lui Ponta au fost în mare măsură exagerate, preşedintele nu a acţionat întotdeauna în mod neutru, aşa cum cere Constituţia”

Slovacia interzice dubla cetăţenie. Petitie catre Guvernul Romaniei privind functionarii publici, alesii locali sau parlamentarii

Tricolorul Romaniei - Ziua Imnului National

Petitie Online: Funcționarii publici, aleșii locali sau parlamentarii nu pot avea decât cetățenia română!

Pentru a semna petiția dă click aici. Dă mai departe această petiție!Funcționarii publici, aleșii locali sau parlamentarii nu pot avea decât cetățenia română!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “O noua “lovitura de stat” data de Curtea Constitutionala: ICR ramane la Senat, Patapievici merge la tomberonul culturii romane. Financial Times: Basescu ar trebui sa se pocaiasca. Dan Tanasa: Slovacia interzice dubla cetăţenie. Petitie catre Guvernul Romaniei privind maghiarii fideli Ungariei.”

 1. Miticul Popescu says:

  Hihihi iar mi-a trantit sub nas Talibanca un material de-al lui Victor.
  Este la mine postat.
  I l-a trimis o postacă pedelacă!
  :)))))))))

 2. Cluju says:

  Aia de la Financial Times, uita cat de mult “recomandau” Romaniei sa adopte propunerile FMI, la fel cum uita ca tot din cauza asta Basescu a devenit nepopular. Mai dai in ma`sa de “analisti” …

 3. Stefan says:

  Domnule Victor Roncea, ramane sa va hotarati singur daca SI drama a peste 3 milioane de romani, parasiti in Balcani, merita ceva atentie. Poate ar merita sa va aplecati si asupra radacinilor noastre reale, dacice, pentru ca oamenii sa inteleaga dincotro venim, ai cui suntem. Si ar mai fi destule, dupa cum bine stiti, am vrut sa va reamintesc…ca uneori merita sa ne primenim putin din mlastina asta politica.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova