Cartarescu si-a gresit dungile la tricou. Conform Curtii de Conturi a Romaniei ele ar trebui sa fie pe lung, ca si la Patapievici. FOTO/INFO cu doi limbrici ai propriei lor minti

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Cartarescu si-a gresit dungile la tricou. Conform Curtii de Conturi a Romaniei ele ar trebui sa fie pe lung, ca si la Patapievici. FOTO/INFO cu doi limbrici ai propriei lor minti”

  1. Stefan says:

    Uneori stau si ma intreb daca merita sa vorbim/vorbiti atat despre asemenea hahalere. Fiindca astia doi…inainte de a fi lichele sunt prosti; dar prosti rau, nativi, nimic autentic si original nu le debiteaza mintea, doar tampenii.

    manelist cu burta mare, ciocoias intelectualist, cureaua neagra, deh, fata de ratoi, ciuguleste “la greu”. Iar in fata lui, mari, cin’ statea? Filozoful-scriitor Cartonescu – idiotul antologic care ar putea sa ilustreze singur o carte de groaza pentru copii, pantera roz in varianta ignobila. La asta ma atrag cel mai mult reflectiile, cugetarile – in fata carora te opresti stupefiat.

    preacurvia si prostia (harmonie, nu?!) cred ca ar trebui inscrise in opisul profesiilor, dupa ce elitele lui peste prajit le-au consacrat.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova