Au aparut volumele VII, VIII si IX ale lucrarii Documente din Arhiva Corneliu Zelea Codreanu, realizata de Civic Media in urma cercetarilor din Arhivele Nationale si ale CNSAS. Cuvintele Inainte scrise de Profesorul Gheorghe Buzatu

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Au aparut volumele VII, VIII si IX ale lucrarii Documente din Arhiva Corneliu Zelea Codreanu, realizata de Civic Media in urma cercetarilor din Arhivele Nationale si ale CNSAS. Cuvintele Inainte scrise de Profesorul Gheorghe Buzatu”

 1. ÎN NUMELE RELIGIEI UNIVERSALE, MIŞCAREA NOUA EPOCĂ [New Age] INTERZICE TOATE SIMBOLURILE RELIGIOASE LA JOCURILE OLIMPICE DE LA LONDRA (2012)
  http://graiulortodox.wordpress.com/?p=4092&preview=true

 2. cristina poponete says:

  Sunt total de acord ca istoria noastra trebuie cunoscuta pentur acel motiv mentionat de Cicero in scrierile sale. Ca cine nu isi cunoaste istoria traieste intr-o vesnica infantilitate, care il face, continua Nicolae Iorga “sa repete greselile trecutului”. Mie mi se pare de domeniul miracolului faptul ca reusiti sa publicati aceste lucruri si mai ales sa aveti acces la ele. Asadar, pentru ca nu sunt la lansarile dv. va intreb aici cum a fost posibil sa aveti acces la documente intr-o perioada asa de tulbure, intr-o perioada cand cuvantul “legionar” este asa un bau-bau pentru atatia din conducerea tarii si aparatul de stat, mai degraba bolsevizati in gandire (asa ii percep eu)? Succes la lansare!
  Cu respect si cu multumire pentru raspuns, daca veti binevoi, cristina p.
  p.s. scuzati re-postarea, am realziat ca am scris in loc gresit…cu bine,c.p.

 3. Iustina Bacosca says:

  Cei buni fac scoala asteptarii. C.Z. Codreanu sfatuia pe toti sa nu fie razbunatori, sa nu raspunda cu ura la ura, sa nu ne hranim sufletul cu rautate. Un adevarat crestin. Un roman adevarat. Radacinile neamului nostru sunt puternice si nimc nu poate schimba acest adevar. Toti romanii ar trebui sa stie asta. Istoria noastra tebuie rescrisa.
  Si pentru ca azi este mare sarbatoare, Shimbarea la fata, sa dea Dumnezeu ca romanii sa se intoarca la Hristos si la Biserica unde se afla singurul adevar. Este cea mai mare resursa a noastra. Lupta este si grea si frumoasa. Noi am aparat mereu hotarele ortodoxiei si asta nu e deloc usor. Asta este soarta poporului roman si ar trebui sa fim constienti sa nu ne pierdem crezul, sa nu ratacim pe cai care nu ne privesc.

 4. Giorgica says:

  Tot nimic in legatura cu locul unde s-ar afla ingropat, Capitanul? 🙁

 5. VR says:

  @ G.
  Nimic, din pacate.
  @ C.P.
  Cu perseverenta.
  Multumiri!

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova