Şeful spionajul german are mama din Basarabia şi tatăl din Transilvania. Angela Merkel aterizeaza la Chisinau in ajunul comemorarii Pactului Hitler-Stalin. LIVE VIDEO

LIVE VIDEO: Unimedia.md: Willkommen in Moldova! Angela Merkel aterizează la Chișinău!

INFO: Gerhard Schindler (CV), șeful spionajului german (BND), are origini săsești, mama sa fiind din Barasabia, iar tatăl din Transilvania, scrie Frankfurter Allgemeine Zeitung, care face o radiografie a activității sale, de când a preluat funcția, în decembrie 2011.

Gerhard Schindler (foto), născut în 1952 la Kollig, din părinți sași, a adus “un aer proaspăt” în BND, asumându-și “riscuri” spre deosebire de predecesorul său, notează publicţia. Gerhard Schindler a revigorat activitatea BND, care a oferit în ultimul timp “analize precise” privind situația din Siria și a dat o mână de ajutor trupelor din Afganistan.

Surse: Romania Military & Adevarul & Spiegel

Cititi si: Presa germană tratează cu zâmbete și ironie vizita lui Merkel la Chișinău

În timp ce la Chișinău vizita cancelarului german Angela Merkel este considerată una istorică, unele surse media germane tratează cu ironie decizia oficialului de a vizita țara noastră. „Merkel salvează … nu, nu zona euro, ci Republica Moldova”… […]

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Şeful spionajul german are mama din Basarabia şi tatăl din Transilvania. Angela Merkel aterizeaza la Chisinau in ajunul comemorarii Pactului Hitler-Stalin. LIVE VIDEO”

  1. Miticul Popescu says:

    Nu găsescu blogu lu’ George.
    Dă-mi şi mie adresa.

  2. VR says:

    Nu-l (mai) stiu. Nu comunicam. E posedat de-al lui Basescu. Sa se spele pe cap cu el! Si cu Tismanenii, Patapievicii, Ungurenii, Baconschii, Plesii, Macoveii, Nemtii, Rusnacii si Bozgorii lui Basescu, cu tot cu restul coprofagilor de teapa lor/lui.

  3. GeorgeL says:

    Pentru ca nu mai sunt naiv ca acum 20 de ani, te intreb si eu ca poate stii mai multe: se pregateste un troc la nivel european cu Romania?
    Basarabia inapoi contra o “autostrada” pana in maghiarimea din Romania, inclusiv 3 judete?

  4. VR says:

    Se pregateste federalizarea Romaniei in cadrul Statelor Unite Europene, dupa cum ne-a grait “subtilul” si “discretul” presedinte al tuturor ungurenilor

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova