Ziaristi Online: In atentia lui Basescu, Videanu si Oprescu: „Cathedral Plaza este o construcție ilegală, înălțată prin abuz, înșelătorie și încălcarea legilor”. Ciorbele reincalzite ale lui Pacepa si babele ciufulite Reding si Macovei. Un scenariu de război bântuie internetul: Romania, nimicită în patru ore!?

Ziaristi Online:

In atentia lui Basescu, Videanu si Oprescu: „Cathedral Plaza este o construcție ilegală, înălțată prin abuz, înșelătorie și încălcarea legilor”

cathedral-plaza

Reclama mascata pentru Millenium Building la Adevarul, Antena 3 si Monkey Channel. Eyal Ofer, cel mai bogat israelian din lume (foto cu Daiana Voicu, dreapta sau stanga), e suparat ca a pierdut procesul cu Robu lui Ratzinger pentru Cathedral Plaza. Arhiepiscopia solicita demolarea.

Uniunea Populara Social Crestina: Suveranitatea nationala apartine poporului roman nu unui grup clientelar

UPSC

Ii chemam pe cei atasati valorilor sociale, crestine si democratice sa ni se alature, fiind incredintati ca, impreuna, puterea, competentele si experienta noastra profesionala vor duce la construirea Romaniei europene. Prin asumarea responsabilitatilor si a raspunderilor, vom promova un nou model de politica.

Basescu reincalzeste ciorbele lui Pacepa. Corneliu Vlad: Suntem sau nu o ţară izolată?

corneliu-vlad2

”Nu ştiu cum îşi poate imagina cineva o Românie izolată, cu care nu vorbeşte nimeni”, emite, cu candoare, preşedintele o afirmaţie stupefiantă. Din păcate, procesul nu e deloc brusc, are în spate un trecut ce tinde să devină nefastă tradiţie postdecembristă şi păgubos brand de ţară.

Comisara de Liliputania mustruluieste Romania. Eugen Mihaescu: Tara arde si babele Reding si Macovei se piaptana

eugen-mihaescu-la-mae-se-stie-foarte-bine-ca-iulia-motoc-este-bolnava

Vicepresedintele Comisiei Europene ne ameninta ca va continua sa monitorizeze Romania si guvernarea actuala se inclina desi aceasta madam “Visinski in fusta” a calcat in picioare toate principiile democratiei. Habar n-ai, madam Reding, ca singura ta “realizare” este ca ai reusit sa plantezi samanta euroscepticismului si in Romania!

Un scenariu de război bântuie internetul: Romania, nimicită în patru ore!? – de Cristian Negrea

Marea Neagră

Spre amuzamentul celor care cunosc mai aprofundat chestiunile militare, de vreo două luni de zile circulă pe internet un scenariu apocaliptic conform căruia armata română, în cazul unui conflict cu Rusia, ar avea anihilate capacităţile de luptă în 30 de minute, ar fi nimicită în patru ore şi desfiinţată în mai puţin de o zi.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova