Opinia Sociala: MRU este umflat cu tactici KGB. “Dreapta” imprejur a lui Basescu: “Forta Civica” cu corupti din PNL, PDL, PSD si PRM. Martirii romani din Ip, Treznea si Nusfalau, uitati de Basescu si ungurenii lui. NATO şi UE nu sunt nemuritoare

Ziaristi Online:

NATO şi UE nu sunt nemuritoare

Obama Barroso Merkel G8 NATO EU

Nu putem rămâne doar în tranşeele NATO şi UE, ca Stan şi Bran după încheierea războiului, căci şi conservele încep să se împuţineze, şi ridicolul devine tot mai insuportabil şi dezavantajele devin tot mai preocupante.

Opinia Sociala: MRU este umflat cu tactici KGB. “Dreapta” imprejur a lui Basescu: “Forta Civica” are vicepresedinti corupti din PNL, PDL, PSD si PRM

Basescu si ungurenii lui Mihai Razvan Ungureanu Traian Ungureanu si Horia Ungureanu

Temerile unora s-au adeverit: proaspătul lansat proiect de „dreapta” are toate şansele să devină emblema unei mari fâsâieli. Să vedem cum şi de ce.

Martirii din Treznea masacrati de unguri, uitati de Basescu si ai lui. 72 de ani de la odioasele crime antiromanesti din Ardealul ocupat de Ungaria

Ardealul Pamant Romanesc - Milton G Lehrer - Coperta

Ungurii ca Nyiro Jozsef si Wass Albert: “Voi suprima fiecare valah si atunci nu va mai fi în Ardeal decât o singură nationalitate, cea maghiară, natia mea, sângele meu!”

Biserica Catolica si Justitia Romana il someaza pe Oprescu sa demoleze mastodontul ridicat ilegal sub denumirea abuziva de “Cathedral Plaza”

Catedrala-Sf-Iosif-si-Cathedral-Plaza

Tribunalul Dâmboviţa, la cererea Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti şi a credincioşilor romano-catolici, prin sentinţa civilă nr. 2520/2012, l-a obligat pe Primarul General al Municipiului Bucureşti să emită decizia prin care să dispună desfiinţarea turnului Cathedral Plaza şi să ia toate măsurile administrative de aducere a terenului în situaţia anterioară emiterii autorizaţiei, în vederea refacerii cadrului natural din zona de protecţie a Catedralei Sf. Iosif.

Revista Familia Ortodoxa despre Parintele Sofian Boghiu si martirii si marturisitorii lui Hristos din temnitele comuniste

Parintele Sofian - Familia Ortodoxa

Părintele Sofian de la Antim: „Întreaga ţară să fie un rug aprins de rugăciune!”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Opinia Sociala: MRU este umflat cu tactici KGB. “Dreapta” imprejur a lui Basescu: “Forta Civica” cu corupti din PNL, PDL, PSD si PRM. Martirii romani din Ip, Treznea si Nusfalau, uitati de Basescu si ungurenii lui. NATO şi UE nu sunt nemuritoare”

  1. Miticul Popescu says:

    http://blogulmiticului.blogspot.ro/2012/09/flash.html

    Verifică faptul că partidul lui Neamţu nu este partid deoarece nu i-au ieşit hârtiile de la judecător!
    🙂 🙂 🙂

  2. VR says:

    Galceava gaozarilor lui Basescu!

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova