Tiganusul Lucica, Mandruta lui Andrei Plesu si chipul schimonosit al anticrestinilor din curtea GDS

“Acum cîteva zile, un amic îmi propunea să facem un sondaj în presă: unde merge Teoctist, în Rai sau în Iad? După o săptămînă, nici nu mai e nevoie de aşa investiţie: ştim sigur că merge în uitare, tocmai pentru că n-a atins sufletul nimănui.” – Lucian Mindruta, “Dilema Veche”, Anul IV, nr.183, 13 august 2007

Deontologul rectorianului Andrei Plevusca, acum trecut cu tot cu catel si cu purcel (mai ales) de la “Conu” Patriciu din gradina in curtea lui Cristi Burci, se produce nu numai in Dilema Veche ci si pe Facebook, unde tiganusul indracit explica cum l-a invatat “rezistentul prin mancare” cum e cu preotia prin Romania. Q: cand a apucat sa afle, pe cand se smotocea cu amanta prin omat sau pe cand o freca pe spate pe Norica Nicolai in jacuzzi? Clar nu. Atunci poate pe cand se “spovedea” sub pulpana patronul sau spiritual, Lesu, tovarasul lui Pliiceanu? Mai curand.

Iata ce a reusit Lucica Mandruta sa extraga din putul gandirii lui Andrei Plesu – a carui apetenta pentru tuciurii nu se poate explica decat prin consangenialitea lui cu tiganusii – si sa elimine si el pe unde a putut, inainte de a se spala, cuminte, pe dinti, pentru o noua portie de filosofie la pachet lunguiet si flexibil. E bine de stiut pentru ca, daca il vedeti pe strada, sa il intrebati si Dvs cu mijloace proprii: pe cine au salvat tiganii, vreodata?

Lucian Mîndruţă atacă Biserica Ortodoxă: “Preoţii n-au salvat niciodată pe nimeni”

Într-o postare pe Facebook, Lucian Mîndruţă face o comparaţie între preoţi şi medici, în care ironizează clericii şi susţine că aceştia “n-au salvat niciodată pe nimeni, însă toată lumea se roagă la ei şi le acordă încredere”.
Mîndruţă spune că în România există 56.000 de preoţi şi 48.000 de medici. Acesta a ţinut să precizeze câteva asemănări şi deosebiri.
“- Preoţii n-au salvat niciodată pe nimeni, însă toată lumea se roagă la ei şi le acordă încredere. Medicii, în schimb, salvează în fiecare zi mii de oameni, însă toată lumea îi injura.
– În fiecare an, medicii buni pleacă în străinătate, de tot. Popii nu pleacă decât maxim într-o nouă biserică, construită peste drum.
– În ultimele două decenii nu s-a făcut nici un nou spital mare. În schimb, s-au închis multe mai mici. Numărul de biserici aproape s-a dublat.
– Nu avem nici un mare centru de cercetare finanţat la nivel european. În schimb, finanţăm o catedrală a neamului, la nivelul european din Evul Mediu.
– Marii noştri intelectuali sunt bigoţi. Unii practică chiar delirul mistic în cărţile lor. Niciunul nu apără ştiinţa”
Jurnalistul concluzionează: “Rugaţi-vă să nu vă îmbolnăviţi. Sau, dacă totuşi o faceţi, rugaţi-vă să muriţi repede. Pentru deces cu zece popi, România e însă perfect pregătită. Şi-acum, ne pregătim să-i scutim de taxe. Fireşte, pe preoţi, nu pe medici. Aşa să ne ajute Crucea Roşie!”.

Sursa: Mediaddict

Despre Chipul schimonosit al lui Andrei Plesu aflati de la Scrie Liber

Cititi si: FETUSII LUI PLESU: TURCESCU SI MANDRUTA

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Tiganusul Lucica, Mandruta lui Andrei Plesu si chipul schimonosit al anticrestinilor din curtea GDS”

  1. cristina p. says:

    As veni sa il duc de minuta pina la VAlea Plopului macar pe Lucian, da’ nu pot acum sau poate ii trimite cineva neste carti de istorie a inchisorilor comuniste in care “popii aia” se jertfesc si salveaza vieti? cit despre asmutirea unei clase sociale impotriva alteia, gata, ajunge acelasi tipar invatat bine de elevul lui Brukner, bine? Desi cel mai fain era daca se lega de politicieni…Nici eu nu prea sunt pentru Catedrala dar a ales gresit clasele. Nici una nu-i mai breaza decat aialalta la capitolul uscaturi. Tata a stat recent la Tg Mures 3 ore la usa unei doctorite care l-a programat si care NU S-a prezentat la serviciu fara sa anunte nimic pe nimeni si care e bine merzi in functie (si nu stiu ce o fi invatat din plangerea mamei care culmea tot ea i-a dus o floare da’ de-da’ de o pricepe iapa ceva ca saua a fost ras-batuta si furata!). Toti pacientii ceia batrani si bolnavi ai d-nei Nicolau de la interne au ramas frumos la usa ca niste pacalici sa o asetepte sperand ca apare sa le oblojeasca durerile. Cat despre duhul afacerist din biserica am intrat in Catedrala mica din Tg Mures si m-am dus sa platesc taxa parintilor mei si cel de la serviciul de incasare mi-a spus clar ca “parintele nu vine la inmormantare daca nu e platita taxa”. Ca atare acum mama se muta la alta parohie. DAR, DAR, DAR Onoarea Bisericii ortodoxe sta dreapta cu jertfele ei prin atatea neamuri de romani si cu mucenici si Sfintii Inchisorilor comuniste ca si medicina romana prin atatia cercetatori care au facut bine lumii prin descoperirile lor… Asa ca mai sapati d-le Mindruta, mai cautati, mai cititi, mai vedeti ca nu mai merje asa. Ne prindem pina si noi astia mici si pricajiti pina la urma de stratagemele ateiste, asa ca e grav… mai ridicati stacheta va rog!

  2. Vlad says:

    Ati pus punctul pe “I”, oricum nu o sa inteleaga nimic, sunt gaunosi din nascare si avizi sa-si intinda numele si putreziciunea. Iar pentru asta se preteaza la orice distorsiune.

  3. Vlad says:

    Candva am crezut in plesu si liiceanu, apoi cu fiecare gest si fiecare cuvant am ajuns sa-i vad asa cum sunt. Nu e nimic de capul lor, cu toata cultura pe care o au.

  4. Ce jalnici sunt ateii! Pentru orice om cu sufletul curat, ar fi de ajuns exemplul reprezentat de Nicolae Steinhadt, spre a-i preţui cum se cuvine pe toţi clericii adevăraţi. Dar neghina nu crede în grâu.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova