Agentul Laszlo Tokes, partenerul si sustinatorul lui Traian Basescu, vazut de sotia lui, Joo Edith: ”Ai fost un pericol veşnic de a mă infecta cu vreo boală venerică”

Detalii la Ziaristi Online: Sustinatorul lui Traian Basescu, agentul 069 Laszlo Tokes, făcut praf într-un volum senzational apărut la Budapesta: “Nu ne duce pe noi în ispită”

Laszlo Tokes - Agentul 069 - Carte Budapesta - Andrassew Ivan

Joo Edith: În ultimii ani, isteria, toanele şi mai cu seamă stilul dictatorial au pus stăpânire pe tine, luând o dimensiune patologică. Cine ar fi crezut că şi tu eşti un posibil dictator, care îi terorizează pe cei mai mult sau mai puţin apropiaţi de tine, pentru a-i ţine sub control?

Roncea Ro: Laszlo Tokes, idolul de mucava, cade si la Budapesta. “Nu ne duce pe noi in ispita” – o carte despre dezvaluirile facute si de Ziaristi Online despre amantlacurile Agentului 069 din Parlamentul European. Jurnalistul maghiar Andrassew Iván il face tandari pe “eroul” extremismului din Carpati

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Agentul Laszlo Tokes, partenerul si sustinatorul lui Traian Basescu, vazut de sotia lui, Joo Edith: ”Ai fost un pericol veşnic de a mă infecta cu vreo boală venerică””

  1. […] informator si agent comunist, extremist separatist si, pe deasupra, si prelat reformat infidel (Joo Edith: ”Ai fost un pericol veşnic de a mă infecta cu vreo boală venerică”). Un adevarat exemplu de […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova