“Mahalaua inepta” de “patibulari” l-a platit pe Tismaneanu cu zeci de mii de dolari pentru conferinte ICR in intreaga lume. Patapievici a semnat deconturile uriase obtinute din pensiiile si alocatiile taiate de Basescu si Boc. Traiti bine?

Observ ca presa “libera” a “mogulilor cei buni” nu se inghesuie in a prezenta scabroasa si reala fata a Tismaneanului lui Basescu, de incasator la greu, de zeci de mii de dolari, de la ICR, pentru niscai conferinte basinoase. Decontul e semnat, cu manuta lui, de ilustrul scatofag Patapievici, fost membru al Comisiei “Tismaneanu” si tovaras in Grupul pentru Dialog Social cu incasatorul. Conflict de interese? Ntz!… Doar cumetrie kominternista de cea mai joasa speta, asa cum e tot ce se taraste prin mocirla din jurul lui Basescu, fostul presedinte al tuturor romanilor. Cum “imundoseniile” lui Tismaneanu sunt ignorate de limacsii “prezidentiali” de pe statul de plata al Retelei Soros, reiau documentele deja publicate in postarea de ieri, in care prezentam si previziunile mele din urma cu cinci ani privind Reteaua antiromaneasca patronata de Traian Basescu, actualul presedinte al ungurenilor de pretutindeni: Cum au ajuns limbricii lui Tismaneanu la Basescu. Cand Minciuna sta cu presedintele la masa. PLUS: DECONTUL lui Tismaneanu de la ICR semnat de Patapievici cu manuta lui. Spre aducere aminte… 🙂

Vedeti si Dinu Zamfirescu scoate nota de plata pentru trepadusul Mihail Neamtu si pentru “Marele Ofiter” Vladimir Ilici Tismaneanu, cel care trambita: “Eu am facut un serviciu statului roman, nu statul roman mie”

PS: Sa traiti bine? Dar de dormit, cum dormiti, tot bine? Si… dupa?

DOC PDF – Contractul lui Patapievici cu Tismaneanu de 5130 (?) USD pentru 15 minute de “conferentiere”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to ““Mahalaua inepta” de “patibulari” l-a platit pe Tismaneanu cu zeci de mii de dolari pentru conferinte ICR in intreaga lume. Patapievici a semnat deconturile uriase obtinute din pensiiile si alocatiile taiate de Basescu si Boc. Traiti bine?”

  1. George says:

    Victor Roncea, dar parca pana mai ieri presedintele Romaniei era bun. Acum, dintr-o data, a devenit rau? Cand rezemai peretii la Cotroceni era bun Basescu?

  2. VR says:

    N-a devenit “dintr-odata” prietene! Mai citeste si tu inainte de a vorbi. Observi ca articolul semnalat e din 2007 – https://roncea.ro/2012/10/21/cum-au-ajuns-limbricii-lui-tismaneanu-la-basescu-cand-minciuna-sta-cu-presedintele-la-masa/ ? Ai citit ce am scris la Referendum? Du-te invartindu-te de aici ca faci umbra site-ului degeaba!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova