Hillary Clinton, pentru al patrulea mandat la Casa Alba? La Cotroceni, numai Volodea Tismaneanu a mai reusit asa ceva. Nu in ultimul rand, astazi e 7 noiembrie si se împlinesc 95 de ani de la “Marea Revoluţie” din Octombrie 1917. FOTO

Cu toate ca a anuntat in cateva randuri ca se va retrage din politica chiar daca Obama va fi reales, mass media americane speculeaza ca Hillary Clinton va ramane cumva in spatele primului presedinte negru al Statelor Unite pregatindu-se in acest timp pentru a candida la prezidentiale in 2016, devenind primul presedinte femeie al Americii. Daca acest lucru se va intampla, Hillary cea Groaznica il va depasi pe Ceausescu, care a stat la putere doar 24 de ani. Hillary Clinton se afla deja in “campul muncii”, pe “ogoarele internationale” si la varful politicii americane de 20 de ani, reusind sa manipuleze doi presedinti in trei mandate la Casa Alba. In Romania, performanta ei a fost depasita doar de Volodea Tismaneanu – supranumit a doua Elena Ceausescu -, care a flirtat intai cu Magureanu in primele mandate ale lui Iliescu, apoi s-a gudurat pe langa Constantinescu, dupa care s-a aciuat intre picioarele lui Iliescu, caruia i-a scris si o carte si i-a facut campanie electorala, pentru ca in final sa treaca la sanul si gatul lui Basescu, pe care il posedeaza deja de doua mandate.

Pentru ca astazi e 7 noiembrie si se împlinesc 95 de ani de la “Marea Revoluţie” din Octombrie 1917 va prezint si o imagine surprinsa in Piata Rosie:

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova