Bairam ungro-romo-penticostal cu MRU la Arad si un banner cu insemne ciudate, in ivrit, al PDL-istei Anca Boagiu. Imnul maimutelor lui Basescu e “ARD IN FLACARI”? FOTO/VIDEO: “Suntem pe mana unor nebuni!”

Un cetatean semnaleaza pe Facebook un banner cu insemne ciudate – posibil in ivrit – al candidatei ARD/PDL Anca Boagiu, dispus in mijlocul Capitalei, pe bulevardul Stefan cel Mare (UPDATE: vedeti comentariul primit de la un cititor avizat mai jos). Iar de la Arad, un foarte bun observator al vietii politice locale si nationale transmite opiniei publice romanesti ce bairamuri ungro-tiganesti cu iz penticostal se trag in campania ARD, cu “trio formidable” Ungu(r)eanu, Secu(r)lici si Falca (toate cele patru nume ale maimutelor lui Basescu sunt predestinate, dupa cum se vede).

Toate amanuntele, cu fotografii foarte colorate care inregistreaza profilul alegatorilor lui Ungureanu, la Starea Natiunii: Bairam electoral de LUX oferit de MR-Unguent şi Seculici penticostalilor arădeni. FOTO/VIDEO

Ziua News a transmis la randul ei, saptamana trecuta, o video-stire interesanta despre filiatiile pento-romales ale lui Ungureanu, insa cu un titlu gresit. In filmarea de mai jos Ungureanu nu se afla la “amvonul Bisericii”, cum a titrat si Antena 3, ci intr-o “casa de rugaciuni” din Arad a cultului penticostal.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Bairam ungro-romo-penticostal cu MRU la Arad si un banner cu insemne ciudate, in ivrit, al PDL-istei Anca Boagiu. Imnul maimutelor lui Basescu e “ARD IN FLACARI”? FOTO/VIDEO: “Suntem pe mana unor nebuni!””

  1. Un roman says:

    Traducerea textului in ebraică este „Anca Boagiu – aceeași pentru personalități!”
    Afișul e stupid, sloganele sunt stupide, ca tot ce s-a facut in campania ARD, made in Tataru, Neamtu si Ungureanu, in realitatea niste Finkelsteini si Silbersteini din Israel, dupa cum se vede din scaparea de pe banner. Ce sens are asigurarea lui AB că ea va rămâne „aceeași” pentru personalitățile (evident politice) din Israel? Doar nu ele îi asigură voturile. Că EVZ este al evreilor si ca PDL este fan Netanyahu sau că Elena Udrea a favorizat investitori/afaceriști evrei (d. ex. la Borsec) este de notorietate. Dar care e gheșeftul urmărit de afiș?

  2. Veniamin says:

    AM AJUNS LA MANA MARILOR NEBUNI ? ROMANI, TREZITI-VA CAT NU E PREA TARZIU ! RESPINGETI PE TICALOSI, PE FALCOSI, UNGUENTI SI SECURISTI DEGHIZATI IN “ALTERNATIVA”! OARE NU LE-A AJUNS CAT AU JEFUIT ACEASTA TARA SI ACEST POPOR ? LOCUL LOR ESTE LA SCHIMBUL 2 AL LUI NASTE, PE DURATA NELIMITATA. ACOLO VOR AVEA TIMPUL SI SANSA DE A CONSUMA UNGUENTELE ACHIZITIONATE IN DOAR 78 DE ZILE SI DE A MEDITA LA IMPOSIBILA LOR PURIFICARE INAINTE DE A SE CONFRUNTA CU FOCURILE GHEENEI ! ROMANI SI RROMANI, DE ORICE CONFESIUNE SUNTETI, NU VA LASATI PACALITI DE ACESTE JIVINE POLITICE PENTRU UN BLID DE LINTE ! DATI-LE CU FARFURIA, FURCULITA, LINGURA SI VOTUL IN CAP ! NETREBNICII NU AU CE CAUTA IN SOCIETATEA ROMANEASCA !
    SA-I OSANDEASCA CEL DE SUS DUPA CAT RAU AU FACUT EI SEMENILOR LOR !

  3. Gabriel says:

    Domnule Roncea, afişul Ancăi Boagiu nu este doar stupid ci şi contrar legii. Potrivit art. 1 alin. (2) din Legea nr. 500/2004 privind folosirea limbii române în locuri, relaţii şi instituţii publice (legea regretatului George Pruteanu), “orice text scris sau vorbit într-o limbă straină, indiferent de dimensiuni, având caracter de interes public, trebuie să fie însoţit de traducerea sau adaptarea în limba română”.
    Potrivit art. 2 din lege, “prin text cu caracter de interes public se înţelege orice text care, în cadrul unor atribuţii de serviciu, este afişat, expus, difuzat sau rostit în locuri publice ori prin mijloace de informare în masă, având ca scop aducerea la cunoştinţa publicului a unei denumiri, a unei informaţii sau a unui mesaj, cu conţinut direct ori indirect publicitar”.
    Potrivit art. 6 din lege, “în cazul textelor de interes public scrise în limbi străine, aflate la vedere în locuri publice sau difuzate prin mijloace de informare în masă, traducerea completă în limba română trebuie să aibă caractere de aceleaşi dimensiuni cu cele ale textului în limba străină şi să facă parte integrantă din ansamblul grafic respectiv.”

  4. VR says:

    Corect! Sa vedem: se va autosesiza Parchetul? 🙂

  5. Stefan -Mihai Martinescu says:

    Domnule Roncea cine sa se mai trezeasca in Romania?

    Ca tot romanul pleaca in bejenie si cel ramas este mai infricosat decat inainte de asasinatul din 89.

    De unde sa porneasca o miscare pentru natiunea romana, pentru neamul romanesc si pentru ortodoxia marturisitoare si traitoare?

    Nu pricep unde ne sunt romanii care iubesc romanismul si ortodoxia, nu pricep de ce nu se initiaza o miscare nationala care sa aibe inainte Sfanta Cruce si dreapta credinta a neamului romanesc.

    Cine sa se ridice impotriva ridicolului, ticalosiei si anume parca savarsita spre umilirea si obidirea natiunii romane?

    Unde sunt cei 300 de romani care ar putea restabili dreapta randuiala si dreapta socotinta pentru neamul romanesc?

    Vom ajunge iar ca in 89 la varsare de sange din pricina faptului ca Bisericile sunt goale iar unii preoti indeamna poporul sa voteze cu cele doua ticalosii sub forma de coalitie.

    Ne vom amagi apoi ca se schimba ceva si dupa alti 22 de ani vedem ca ne-au furat idealul si au patat cu sange obrazul tarii. Cred ca cei asasinat in 89 sunt rastigniti de 22 de ani si mai cred ca daca BOR ( in zadar poleiti Bisericile daca enoriasii nu mai au cale catre sfintenie) nu face nimic spre a atentiona natiunea, lipitorile astea ne vor duce la risipire si la dezintegrare teritoriala.

    Si atunci domnule Roncea unde este solutia?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova