Nu ratati maine la Roncea Ro via Ziaristi Online: Generalul SRI (r) Aurel Rogojan dezvaluie adevarul despre deputatul Ion Stan, vicepresedintele Comisiei Parlamentare SRI, urmaritul DNA. Aflati cine sunt principalii agenti acoperiti din presa si politica ai Retelei Soros, SIE si DGIA. INTERVIU EXCLUSIV

Generalul de brigada SRI (r) Aurel I Rogojan, acuzat de Scanteia Zilei ca se afla in spatele deputatului Ion Stan, vicepresedintele Comisiei Parlamentare pentru controlul SRI, invinuit de DNA, ARD si presa Retelei Soros de grave fapte “neinteligibile” de coruptie si mita electorala (pachete de Mos Nicolae – vezi stenograma mai jos), s-a hotarat sa rupa tacerea si sa prezinte adevarul, intr-un interviu acordat in exclusivitate portalului Ziaristi Online. Pana maine, cand veti afla, printre altele, din surse sigure, si o lista a principalilor agenti de influenta din presa si politica ai Retelei Soros, SIE si DGIA din cadrul filierei internationaliste care a acaparat “institutiile statului”, cititi o parte din ce a deranjat DNA-ul… si nu numai.

Mai intai un extras din “actul de acuzare” marca DNA folosit pe final de campanie de Tribunalul Poporului Ungurean:

STAN ION: Nu, stai puţin! Eu trebuie să fac… Am în colegiu cinci mii de… şase mii de copii.

DIMA SORIN NICUŞOR: Da.

STAN ION: Trebuie să fac nişte pacheţele pentru Moş Nicolae. Două portocale, două banane, o ciocolată şi o napolitană.

DIMA SORIN NICUŞOR: …[neinteligibil]…

STAN ION: …[neinteligibil]… câte fac.

DIMA SORIN NICUŞOR: Gata! Vă dau…ă… vă dau răspuns pe, pe …[neinteligibil]…

STAN ION: Da. Da, da. Ca să-mi spui ce… Da’ vezi că pungile ţi le dau eu, că sunt pungi cu Moş Nicolae.

DIMA SORIN NICUŞOR: Îhî. Sunt marcate de …[neinteligibil]… dumneavoastră şi …[neinteligibil]…

STAN ION: Nu! Nu, nu, că nu …[neinteligibil]…

DIMA SORIN NiCUŞOR: Aoleu!

STAN ION: N-avem voie să dăm produse alimentare, a dat PONTA… a dat PONTA…

DIMA SORIN NICUŞOR: A dat or do… ordonanţă, da.

STAN ION: Ordonanţă.

DIMA SORIN NICUŞOR: Ă… păi, eu… mâine, mâine?

STAN ION: Da.

DIMA SORIN NICUŞOR: Ne-auzim mâine, să dau… ?

STAN ION: Da.

DIMA SORIN NICUŞOR: Bine!

STAN ION: Da’ nu …[neinteligibil]…

DIMA SORIN NICUŞOR: Nu e, nu, nu. Bine, vă salut, sănătate!”.

Aceasta se pare ca a deranjat anticoruptii din DNA. Pe buna dreptate! Acum sa vedem ce ar fi putut deranja poporul ungurean al ARD:

O Declaratie parlamentara socanta:

Mihai Razvan Ungureanu, “domnişoară sadomasochistă”? Vicepresedintele Comisiei SRI a Parlamentului pune un semn de egalitate intre Ungureanu si Patapievici

Interpelari parlamentare:

Întrebarea nr.5116A/10-12-2010

Ancheta săptămânalului italian L`espresso: Autorităţile române protejează afacerile Camorrei. Mafia napoletană sufocă România cu gunoaiele italienilor.

Interpelarea nr.3022B/29-03-2011

Preşedintele Ungariei să-şi retragă de la Bucureşti diplomaţii care tensionează şi compromit relaţiile Ungaro-Române.

Interpelarea nr.3410B/20-06-2011

De ce Guvernul a recunoscut oficial existenţa “Ţinutului Secuiesc”?

Propuneri legislative:

15. 612/2009 L485/2009 Propunere legislativă privind etichetarea produselor care conţin organisme modificate genetic respinsă definitiv
14. 590/2011 L436/2011 Proiect de Lege pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii pe ordinea de zi/ACHIZITII MILITARE
10. 291/2010 L48/2010 Propunere legislativă privind instituirea unei indemnizaţii sociale minime garantate pentru persoanele în vârstă care nu primesc pensie respinsă definitiv

ETC, ETC, ETC

Alte declaratii politice – din care nu lipsesc Plesu, Patapievici si Liiceanu, interpelari, care o privesc pe “comisareasa Monica Macovei” si propuneri legislative cu caracter national puteti gasi la pagina sa de deputat roman de pe site-ul Camerei Deputatilor

Exemplu:

20.”Nimic nou în politica externă a României” – o concluzie surprinzătoare a preşedintelui Traian Băsescu la întâlnirea anuală cu ambasadorii şi consulii generali ai României”

“(…)

Doar cu numai câteva zile înaintea întâlnirii cu ambasadorii, Traian Băsescu a ieşit pentru întâia oară la scena declaraţiilor belicoase la adresa puterii de la Chişinău, declarând ameninţător: “Este ultima agresiune la adresa României orchestrată şi vom răspunde extrem de dur, de data asta. S-a mers prea departe”.

Peste numai două săptămâni, acelaşi vehement Traian Băsescu îi compătimea pe Voronin, pe primul său ministru şi pe ministrul de externe de la Chişinău, găsindu-le scuze şi spunând că nu ar dori să fie în locul lor sub presiunile Moscovei şi ale Tiraspolului, care i-ar determina, chipurile, să-şi piardă uzul raţiunii şi să vadă negru în faţa ochilor numai ce aud de români şi România.

Dar până să se ajungă la ultima agresiune, în fapt cea mai recentă din partea pigmeilor de la Chişinău, la adresa României, relaţiile româno-moldave au înregistrat evoluţii extrem de sinuoase, condimentate cu grave ofense şi atacuri la demnitate, ajungându-se până la provocări pe care România le-a suportat cu o resemnare pe care Voronin, după mintea şi instructajul Moscovei, ar fi putut să o interpreteze ca vinovăţie.

S-a acrit vinul de dar al neamului Voronin şi nimic nu-i nou în relaţiile externe ale României, cetăţene-preşedinte?

Aproape concomitent cu reuniunea ambasadorilor, Rompetrolul a devenit kazah.

Consilierii şi generalii din preajma cetăţeanului-preşedinte au încasat perdafuri grele. Putin şi Bush ştiau că Kazahstanul va cumpăra Rompetrolul, Băsescu, nu.

Aşadar chiar nimic nou în politica externă a României?!

Nu fiindcă ar fi lipsit evenimentele, ci pentru că sistemele informativ-analitice diplomatic, al Serviciului de Informaţii Externe, şi cele al Direcţiei Generale de Informaţii al Armatei ori nu mai există, ori nu mai lucrează pentru Preşedintele României. Dar pentru România?

(…)

Constatăm că nu avem strategie de relaţii externe, fiindcă în locul unor instituţii naţionale oficiale care să se ocupe de studiile strategice de politică internaţională, Guvernul finanţează un aşa-zis Institut Cultural Român, care se ocupă de imaginea externă a directorului sau şi a garniturii de aplaudaci ai puterii, a căror operă necunoscută în ţară este publicată în ediţii de lux peste hotare.

Patapievici, Pleşu, Dinescu, Liiceanu et comp. sunt livraţi ca hrană spirituală românilor de pretutindeni, în vreme ce la Chişinău nu se permite dezvelirea unui bust al clasicului Liviu Rebreanu.

Românii de pretutindeni sunt faultaţi de la Bucureşti, cetăţene-preşedinte, inclusiv prin blocajul şi lentoarea cu care “draga dumneavoastră Monica” a tratat proiectele legislative necesare apărării identităţii românilor din străinătate. (…)”

ETC, ETC, ETC

Cititi si Generalul SRI (r) Aurel Rogojan despre cazul Ion Stan, vicepresedintele Comisiei SRI: “Agentii unor entitati straine dau tonul iar Dirijorul da din bagheta”. O radiografie a capului ARD, MRU: “Pana a fost izolat in SIE, si inainte, ca ministru de Externe, MRU a actionat devastator impotriva Romaniei”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Nu ratati maine la Roncea Ro via Ziaristi Online: Generalul SRI (r) Aurel Rogojan dezvaluie adevarul despre deputatul Ion Stan, vicepresedintele Comisiei Parlamentare SRI, urmaritul DNA. Aflati cine sunt principalii agenti acoperiti din presa si politica ai Retelei Soros, SIE si DGIA. INTERVIU EXCLUSIV”

  1. […] care apare o data la doua randuri, este un personaj numit “Neinteligibil”. Cu zeci de fragmente “neinteligibile” in inregistrarile lor – in care este posibil ca deputatul sa fi afirmat exact contrariul celor prezentate -, […]

  2. […] DNA, care apare o data la doua randuri, este un personaj numit “Neinteligibil”. Cu zeci de fragmente “neinteligibile” in inregistrarile lor – in care este posibil ca deputatul sa fi afirmat exact contrariul celor prezentate -, […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova