Ziaristi Online: Ceauşeştii fuseseră condamnaţi la moarte înainte de proces. Bizarul traseu al procurorului Dan Voinea: Iliescu-Basescu-Tismaneanu-Ponta. Mihai Tociu, premier pentru o zi. Strada In Memoriam Mile Carpenisan in Timisoara. Felicitari, Sorin Grindeanu!

Ziaristi Online:

Ceauşeştii fuseseră condamnaţi la moarte înainte de proces. Bizarul traseu al procurorului Dan Voinea: Iliescu-Basescu-Tismaneanu-Ponta

Generalul Dan Voinea Justitia si Elena Ceausescu de Marilena Murariu

Mărturiile despre procesul Ceauşeştilor, chiar dacă neverificate, sunt cutremurătoare. Dintre declaraţiile-bombă ale procurorului Dan Voinea, două vin să întărească ipotezele care au început să bântuie printre români, în ciuda negării vehemente a lor de către potenţialii regimului Iliescu: Ceauşeştii fuseseră condamnaţi la moarte înainte de proces.

Strada In Memoriam Mile Carpenisan in Timisoara. Felicitari, Sorin Grindeanu!

Mile Carpenisan - Ziaristi Online

“Mile Cărpenişan a fost un jurnalist care a făcut cinste Timişoarei. Mile este şi cetăţean de onoare al municipiului. Cred că în primul rând trebuie să ne cinstim personalităţile locale”, a declarat Sorin Grindeanu

Mihai Tociu, premier pentru o zi

ELECTORAL - PROTEST - INSOLIT

Noi, românii, ca grup etnic, nu ne mai vedem ca având un destin comun şi că depindem unul de altul. Când ai sentimentul că eşti lăsat să te descurci pe cont propriu, este firesc să desconsideri orice partid, Prim Ministru sau Preşedinte care ţi se suie în cap cu pretenţia că te reprezintă.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova