Bilant 2012: 48 de volume de istorie pura. Aur si zgura: Documente din Arhiva Corneliu Zelea Codreanu si Arhiva Neagra: Dosarele distrugerii elitei romanesti. Procesul Noica. La Multi Ani!

La Multi Ani!

Bilant personal: Roncea Ro a atins

 de accesari, adica aproape 10 (zece) milioane, dintre care vreo  de cand am fost eliminat din presa centrala de grafie latina dar expresie, interese si actionariat straine de Romania, in urma cu vreo doi ani, cam pe vremea asta.

Cu sprijinul marelui istoric al Romaniei, continuator stiintific fidel al inaintasului sau N. Iorga, prof. univ. dr. Gheorghe Buzatu, si al eminentului discipol al filosofului nationalist C. Noica, prof. univ. dr. Constantin Barbu, cat si al altor oameni minunati, am ajutat si eu anul acesta la aparitia a 48 de volume de istorie pura. Aur si zgura: Documente din Arhiva Corneliu Zelea Codreanu (27 vol) si Arhiva Neagra: Dosarele distrugerii elitei romanesti. Procesul Noica-Pillat (21 vol). La inceputul lui 2013 vor fi disponibile integral, gratuit, pe internet, pentru cercetatorii si iubitorii de adevar din intreaga lume. Ma plec in fata muncii neobosite a celor doi profesori si le multumesc tuturor celor care au contribuit la scoaterea la lumina a adevarului istoric si prezentarii lui sine ira et studio, in spiritul Apelului istoricilor francezi, Libertate pentru Istorie. Asa sa fie!

A fost un an tumultos, chiar oribil, dar, paradoxal, un an bun pentru istoria reala, daca luam in calcul si dezbaterile nationale si internationale lansate de lucrarea profesorului dr. Larry L. Watts, “Fereste-ma Doamne de prieteni! Razboiul clandestin al blocului sovietic cu Romania“. Volumul al II-lea, ce urmeaza sa apara in curand, cu siguranta va zagadui si, sper, seca, in mare parte, oceanul de minciuna anti-romaneasca in care se incearca scufundarea definitiva a Romaniei, de aproape – se va implini in curand – un secol de ura.

A fost un an in care putem spune ca s-a inceput atat recuperarea istoriei cat si, in sfarsit, a demnitatii nationale, daca luam in considerare gestul exemplar si plin de semnificatie de ridicare a unui monument in cinstea eroilor-martiri ai serviciilor speciale, masacrati la ordinele agentilor GRU si KGB in timpul evenimentelor din decembrie 1989. Dumnezeu sa-i ierte!

In rest, carcasele ambulante fara suflet si fara de tara, zombi pretutindenari si tradatori ai propriului neam pentru care, in numele banului, “minciuna a devenit cel mai iubit adevar”, in rest, cum spuneam, ciumatii istoriei chiar ca nu mai conteaza. Asa cum a spus-o remarcabil academicianul prof. univ. dr. Dinu C. Giurescu in discursul sau de prezidare a deschiderii lucrarilor Parlamentului: “Ca istoric vă depun mărturie că istoria, până la urmă, nu iartă. În timp, istoria aşează pe fiecare unde-i este locul, după fapta şi gândurile sale.”

Epoca ciumei a luat sfarsit. Ce epoca va urma, ramane sa vedem…

Sa ne rugam la Maicuta Domnului si Bunul Mantuitor sa ne ierte. Si sa Le multumim. Pentru anul ce vine ne putem baza pe sfintii nostri, pe rugaciune si pe cuvantul duhovnicului.

Doamne, ajuta si La Multi Ani!

Ziaristi Online: La Multi Ani, dragi cititori! Sfaturile Parintelui Staniloae la inceput de an: „Nu spera şi nu ai teamă” ar fi cel mai înţelept sfat ce s-ar putea da omului »

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Bilant 2012: 48 de volume de istorie pura. Aur si zgura: Documente din Arhiva Corneliu Zelea Codreanu si Arhiva Neagra: Dosarele distrugerii elitei romanesti. Procesul Noica. La Multi Ani!”

 1. diaconu Eusebiu says:

  – În primul rând:
  La mulţi ani ţie şi Cristinei.
  Şi la multi bani!

  – În al doilea rând:
  Mi-a spus Roxana că jigodiile alea de la Cronici Geruliene după ce astă-vară ne-au înjurat pe noi şi pe cei dragi nouă (neveste şi copii) acum folosesc materiale din Z-ONLINE.

  SINCER ŢI-O SPUN CĂ NU SUNT DE ACORD!

  Rogu-te fă bine şi transmite-le ca să ne scutească cu patriotismul lor pedelaco-macovisto-boculian.

 2. Ghanima says:

  Doamne ajuta! La multi ani!

 3. Ioana says:

  La Multi Ani!!!
  Un an victorios!

 4. Un roman says:

  La Multi Ani!
  Sa ne traiti!
  Doamne ajuta!

 5. Stefan says:

  La Multi Ani!
  Cat mai multe articole de mare calibru si in noul an. Va multumim!

 6. mg says:

  LA MULTI ANI!
  DOAMNE AJUTA!

 7. VR says:

  Multumesc din suflet!
  La Multi Ani binecuvantati!

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova