Ziaristi Online: “Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE. Ce a inceput Iliescu si a continuat Basescu in “Tinutul Secuiesc” finalizeaza Ponta azi. COMPLICITĂȚI, CONCESII, TRĂDĂRI!

Pro Vita Bucuresti si Alianta Familiilor din Romania via Ziaristi Online si Cultura Vietii:

“Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE

Odată şi-odată trebuia să se întâmple şi în România: un profesor (homosexual) de „sexologie”, cunoscut pentru simpatia purtată pedofililor şi militant pentru reducerea vârstei consimţământului sexual, vine la Bucureşti la invitaţia organizaţiei minorităţilor sexuale „Accept”, pentru o conferinţă în cadrul „Lunii istoriei LGBT”. Şi nu oriunde, ci la Facultatea de Sociologie a Universităţii Bucureşti (22 februarie).

“Pedofilia ar trebui sa reprezinte doar sexul cu copii sub 12 ani. Copiii ar trebui fortati sa faca sex” – Gert Hekma, profesor homosexual, invitatul special al Facultatii de Sociologie din Bucuresti in cadrul “Lunii Istoriei Gay”.

Informația Harghitei: Ce a inceput Iliescu si a continuat Basescu in “Tinutul Secuiesc” finalizeaza Ponta azi

Suntem 400.000 de români în Covasna, Harghita şi Mureş. Dar cineva care a ajuns la putere cu votul nostru consideră că important pentru umanitate, pentru România şi pentru USL e Tamas. Foarte bine, cine-şi face agenda împreună cu diliul ăsta, cu Tamas să-şi mănânce omleta.

Spune romanul ca o nenorocire nu vine, niciodata, singura! Ce nu doreau, in ruptul capului, romanii covasneni, si nu numai ei, s-a intamplat: prefectul judetului Covasna, dr. Codrin Munteanu, a fost “schimbat prin avansare”, de catre premierul Victor Ponta. Oare care a fost motivul real al schimbarii (“avansarii”) prefectului de Covasna, care a luptat acolo, ca un leu, sa potoleasca poftele autonomiste ale doritorilor asa-zisului Tinut Secuiesc?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ziaristi Online: “Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE. Ce a inceput Iliescu si a continuat Basescu in “Tinutul Secuiesc” finalizeaza Ponta azi. COMPLICITĂȚI, CONCESII, TRĂDĂRI!”

 1. Iustina Bacosca says:

  Pedofilul acesta nu are ce cauta intr-o tara ortodoxa, in calitate de persoana publica si de autoritate publica, formator de “modele”!

  Hristos a spus clar cand s-a referit la copii si la calaii care vor sa le mutileze sufletele:

  6. Dar celui ce-i va fi piatra de poticnire unuia dintr’acestia mici care cred in Mine, mai bine i-ar fi sa-si atarne de gat o piatra de moara si sa se inece in adancul marii.
  Mc 9:42, Lc 17:1-2, Rm 14:13

  7. Vai lumii, din pricina poticnirilor! Ca poticnirile trebuie sa vina, dar vai omului aceluia prin care vine poticnirea!
  Sol 4:12, Mt 26:24, Lc 7:1-2, Rm 14:13, 1Co 11:19

  Nu o spunem noi, o spune Mantuitorul. Oare acest ratacit, “prof. de pedofilie” e mai credibil decat Fiul Lui Dumnezeu? Abuzul sexual se poate numi iubire?

  Bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca in pace, cand dorea sa se apere de lucruri urate spunea asa: duca-se pe pustia neagra!
  Studentii de la facultatea de Sociologie si Asistenta Social ar trebui sa protesteze numaidecat. Ei pot sa-i dea o lectie buna acestui ciudat.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova