Ziaristi Online: “Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE. Ce a inceput Iliescu si a continuat Basescu in “Tinutul Secuiesc” finalizeaza Ponta azi. COMPLICITĂȚI, CONCESII, TRĂDĂRI!

Facultatea de Sociologie Master Studii de Securitate SRI si... pedofiliePro Vita Bucuresti si Alianta Familiilor din Romania via Ziaristi Online si Cultura Vietii:

“Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE

Facultatea de Sociologie Master Studii de Securitate SRI si... pedofilie

Odată şi-odată trebuia să se întâmple şi în România: un profesor (homosexual) de „sexologie”, cunoscut pentru simpatia purtată pedofililor şi militant pentru reducerea vârstei consimţământului sexual, vine la Bucureşti la invitaţia organizaţiei minorităţilor sexuale „Accept”, pentru o conferinţă în cadrul „Lunii istoriei LGBT”. Şi nu oriunde, ci la Facultatea de Sociologie a Universităţii Bucureşti (22 februarie).

“Pedofilia ar trebui sa reprezinte doar sexul cu copii sub 12 ani. Copiii ar trebui fortati sa faca sex” – Gert Hekma, profesor homosexual, invitatul special al Facultatii de Sociologie din Bucuresti in cadrul “Lunii Istoriei Gay”.

Informația Harghitei: Ce a inceput Iliescu si a continuat Basescu in “Tinutul Secuiesc” finalizeaza Ponta azi

Independenta pentru Tinutul Secuiesc

Suntem 400.000 de români în Covasna, Harghita şi Mureş. Dar cineva care a ajuns la putere cu votul nostru consideră că important pentru umanitate, pentru România şi pentru USL e Tamas. Foarte bine, cine-şi face agenda împreună cu diliul ăsta, cu Tamas să-şi mănânce omleta.

UMF-Targu-Mures-pe-mana-maghiarilor - Liga Studentilor - Ziaristi Online

Spune romanul ca o nenorocire nu vine, niciodata, singura! Ce nu doreau, in ruptul capului, romanii covasneni, si nu numai ei, s-a intamplat: prefectul judetului Covasna, dr. Codrin Munteanu, a fost “schimbat prin avansare”, de catre premierul Victor Ponta. Oare care a fost motivul real al schimbarii (“avansarii”) prefectului de Covasna, care a luptat acolo, ca un leu, sa potoleasca poftele autonomiste ale doritorilor asa-zisului Tinut Secuiesc?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ziaristi Online: “Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE. Ce a inceput Iliescu si a continuat Basescu in “Tinutul Secuiesc” finalizeaza Ponta azi. COMPLICITĂȚI, CONCESII, TRĂDĂRI!”

  1. Iustina Bacosca says:

    Pedofilul acesta nu are ce cauta intr-o tara ortodoxa, in calitate de persoana publica si de autoritate publica, formator de “modele”!

    Hristos a spus clar cand s-a referit la copii si la calaii care vor sa le mutileze sufletele:

    6. Dar celui ce-i va fi piatra de poticnire unuia dintr’acestia mici care cred in Mine, mai bine i-ar fi sa-si atarne de gat o piatra de moara si sa se inece in adancul marii.
    Mc 9:42, Lc 17:1-2, Rm 14:13

    7. Vai lumii, din pricina poticnirilor! Ca poticnirile trebuie sa vina, dar vai omului aceluia prin care vine poticnirea!
    Sol 4:12, Mt 26:24, Lc 7:1-2, Rm 14:13, 1Co 11:19

    Nu o spunem noi, o spune Mantuitorul. Oare acest ratacit, “prof. de pedofilie” e mai credibil decat Fiul Lui Dumnezeu? Abuzul sexual se poate numi iubire?

    Bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca in pace, cand dorea sa se apere de lucruri urate spunea asa: duca-se pe pustia neagra!
    Studentii de la facultatea de Sociologie si Asistenta Social ar trebui sa protesteze numaidecat. Ei pot sa-i dea o lectie buna acestui ciudat.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova