Un director impotriva propriului Muzeu, al Taranului “Fascist” Roman. Iulian Urban ii apara pe protestatarii de la MTR acuzati in fals de CNCD si societatea civila homosexuala. Roncea: “La Muzeul Cotroceni cu ei!”. Solidaritate cu Mihai Gheorghiu, Politia, Jandarmeria si “statul roman neonazist”

Motto de Horia Bernea:  „Prohibirea prozelitismului homosexual din articolul 200 al Codului Penal este un lucru folositor în încercarea de a bara puţin calea ridicolului existenţial al unor dezvoltări recente din societatea occidentală. Ştiu că lumea e condusă, în bună măsură, de o mafie homosexuală, dar asta nu trebuie să ne impresioneze prea tare.” (Vremuri vechi si noi / Ziaristi Online)

Motto la zi via MOV: Activista homosexuala: “Neonazistii erau vreo 40 si au inceput sa cante Imnul Romaniei…”

Intrebare: “Esti neonazist daca intonezi Imnul Romaniei?”

Activista homosexuala: “In contextul ala, DA!”

Un grup de aproximativ 15 persoane, activişti şi cetăţeni, au protestat, joi seară, în faţa Muzeului Ţăranului Român (de fapt in incinta Muzeului, actiunea propagandistilor homosexuali urmand sa continue cu agresivitate – n.m.), în semn de solidaritate cu persoanele agresate (!) aseară de mai mulţi membri ai unor grupări creştine, potrivit unei manifestante. – minciuna sfruntata via Romania “libera”

Ea a povestit, pentru România Liberă, că o parte din protestarii din această seară au fost miercuri la proiecţia filmului “The kids are alright”. “Protestăm împotriva a ceea ce s-a întâmplat aseară, când proiecţia de film a fost întreruptă de intervenţia persoanelor fasciste, care foloseau saluturi fasciste, şi au săvârşit această agresiune în cârdăşie cu persoane din conducerea MŢR, respectiv a directorului adjunct”, a precizat manifestanta, care a preferat să nu îşi facă publică identitatea, întrucât se teme pentru integritatea corporală (!).

De astfel, ea a povestit că, la ora transmiterii acestei ştiri, câţiva din extremiştii de aseară se află la MŢR, unul din ei conversând cu directorul adjunct, Mihai Gheorghiu. Grupul de protestatari cere demiterea lui Gheorghiu, scuze publice ale reprezentanţilor muzeului pentru incidentul de miercuri, precum şi o luare de poziţie oficială a MŢR faţă de protestul organizaţiilor creştine. 

Manifestanta a mai spus că mai multe persoane din conducerea MŢR i-au sfătuit să plece, iar o parte a personalului de pază a vrut să le oprească să îşi afişeze bannerele, însă, în cele din urmă, directorul general a intervenit şi au putut protesta paşnic.

Protestatarii din această seară au avut bannere inscripţionate cu mesajele: “Muzeul Fascistului Român” şi “Atenţie, pericol de moarte! Lăcaş sfânt infestat de ură!”, mai scrie FLAVIA DRAGAN in fosta “Romanie libera”.

Cu nu spune Flavia Dragan:

Protestul homosexualilor impotriva Muzeului Taranului Roman1. Manifestatia neautorizata a activistilor homosexuali Accept si Active (sau Pasive?) Watch a boicotat o manifestare culturala a Ambasadei Italiei la Bucuresti.

2. Mesajele de activism homosexual erau agitate in ochii copiilor de toate varstele, adusi de parintii lor la o manifestare artistica (vedeti video).

3. Probabil pentru prima oara in istoria Romaniei, un director de Muzeu, penibilul Virgil Stefan Nitulescu, a permis cu de la sine putere sa aiba loc o manifestatie ilegala care perturba o activitate culturala muzeala si, mai mult decat atat, a sustinut o activitate a unor extremisti impotriva propriului muzeu, pe care il denigrau in stilul bolsevic al anilor ’50, in ochii tuturor vizitatorilor prezenti, vizibil stanjeniti de activismul homosexual agresiv.

Ciprian Voicila, sociolog in cadrul Muzeului Taranului Roman, afirma pe blogul sau ca a incercat sa elibereze scara blocata de activistii homosexuali insa ce a aflat este demn de analale istoriei, ca sa zic asa: “Având în vedere faptul că protestul minoritarilor LGBT era neautorizat, am sunat la 112. Spre surprinderea mea, echipajul de poliție m-a anunțat ritos că ei nu pot interveni în niciun fel întrucât directorul general al Muzeului Țăranului Român și-a dat acordul pentru desfășurarea protestului comunității homosexualilor. Cu alte cuvinte, directorul general și-a dat acordul ca cineva să protesteze împotriva propriului muzeu!”

Horia-Bernea-Vremuri-vechi-si-noi-via-Ziaristi-OnlineEste de subliniat ca Muzeul Taranului Roman, fondat de Carol I in 1906 sub directia lui Alexandru Tzigara-Samurcaş a fost desfiintat de ocupantii bolsevici ai Romaniei pe criteriul ca taranul roman e “fascist” si transformat in 1953 in Muzeul Lenin-Stalin. Dupa exact 60 de ani, un individ care spurca cu fundul lui fotoliul si memoria marelui istoric de arta Tzigara-Samurcaş (care a reusit tutusi sa nu vada sacrilegiul comunist, murind in ’52) readuce in Muzeul recreat de Horia Bernea dupa ’89 sloganele bolsevice ale anilor ’50, fluturate de extremistii propagandisti homosexuali si antinationali: “Muzeul Fascistului Roman”.

Horia Bernea (foto dreapta), care avea o parere foarte clara despre homosexuali si mafia lor (vezi motto) este inmormantat la doi pasi de Muzeu, la Biserica Mavrogheni, tocmai pentru a fi aproape de opera pe care ne-a lasat-o pentru a o continua si respecta, in spiritul valorilor traditionale romanesti. Si a o apara! Nu-i e frica masonelului Nitulescu ca se ridica Horia Bernea din mormant sa-i arda o scaltoaca de-l arunca tocmai intre niste coloane, de unde s-ar putea sa iasa parlit bine de tot? Intreb si eu, nu dau cu parul, cum zice la fosta “Romania libera” ca s-a intamplat cu homosexualii, transexualii, trisexualii (bisexuali si zoofili) carora le-a facut un masaj curtural-anal Virgil Nitulescu (foto dreapta jos).

Virgil Nitulescu spurcatul de la Muzeul Taranului RomanVedeti Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDEO UPDATE. Contine si filmarea homosexualilor, lesbienelor, transexualilor si trisexualilor (*)

Manifestantii pro-familie de la Muzeul Taranului Roman: Directorul Virgil Nitulescu trebuie demis pentru incalcarea statutului Muzeului fondat de Horia Bernea. VIDEO

Flash-uri:

1. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a precizat, pentru România Liberă, citata de Razboi intru Cuvant, că miercuri seara “nu a fost nici o problemă de natură penală sau contravenţională” la Muzeul Ţăranului Român, de ordinea publică ocupându-se Jandarmeria. De asemenea, contactat de România Liberă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, locotenentul Georgian Enache, a explicat că jandarmii se aflau la MŢR pentru a-i ajuta pe poliţişti.

Mircea Toma si nebunii lui pederasti de la Accept2: Mircea Toma, preşedintele “ActiveWatch”, citat de Adevarul: “Şefii jandarmilor ar trebui să fie pedepsiţi exemplar pentru ca noi să avem convingerea că nu trăim într-un stat neonazist”. Mircea Toma, citat de România Liberă, a mai arătat că, atunci când există o categorie socială discriminată, statul trebuie să intervină şi să reprime incitarea la ură. Atunci când statul nu intervine, a apreciat Mircea Toma, “statul român este un partener neonazist al acestei grupări”.

3. Parerea mea via Adevarul:Lumea trebuie să înţeleagă că nu există numai o societate civilă a homosexualilor, există şi o societate civilă majoritară a celor care nu sunt de acord cu ideile homosexualilor”. Victor Roncea a participat miercuri seară la boicotarea proiecţiei filmului “The Kids are All right” şi spune că prin asta a încercat să “apere memoria lui Horia Bernea”, al cărui nume este purtat de cinematograful cu pricina. „Nu e o ruşine să cânţi imnul naţional”, ne-a mai declarat Roncea, care cere demisia directorului Muzeului Ţăranului Român, Virgil Niţulescu – omul care a dat undă verde asociaţiei Accept să susţină evenimentul în cadrul Muzeului. „Să organizeze de acum înainte astfel de evenimente la Muzeul Militar sau la Muzeul Cotroceni, să vedem ce părere au Armata Romana şi, respectiv, Preşedinţia de chestia asta”, a mai spus Victor Roncea.

Cititi si Cum si-a bagat Soros coada la Muzeul Taranului Roman 

Voi reveni, desigur, pentru a analiza mai pe larg valul de ura si minciuna declansat de sugativele Soros din fosta presa romana. Tin sa imi declar solidaritatea totala pe care o impartasesc cu Mihai Gheorghiu si echipa cercetatorilor onesti ai Muzeului Taranului Roman, cat si fata de Politia si Jandarmeria Romana, institutii fundamentale ale statului atacate mizerabil de Mircea Toma si ai lui si sa ii multumesc avocatului Iulian Urban, aparatorul atator cauze bune, pentru declaratia sa in favoarea noastra, dupa comunicatul cu iz totalitarist-comunist al CNCD, in care suntem calomniati si discriminati in propria noastra tara.

Iulian Urban: “Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii anunta ca va aplica sanctiuni pentru discriminare tinerilor care au incercat sa opreasca difuzarea la Muzeul Taranului Roman a unui film care indemna copiii MINORI sa accepte practicile homosexuale!
Anunt si eu pe aceasta cale ca avocati ai mei il vor apara in Justitie pe Victor Roncea si pe cei care vor fi sanctionati de catre CNCD. Asa cum ei au avut libertatea [ finantata de Guvern! ] sa ruleze public un asemenea film, tot asa si tinerii care au protestat au avut dreptul sa faca acest lucru!”

Iulian Urban in apararea lui Victor Roncea si a protestatarilor de la Muzeul Tarnului Roman

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

20 Responses to “Un director impotriva propriului Muzeu, al Taranului “Fascist” Roman. Iulian Urban ii apara pe protestatarii de la MTR acuzati in fals de CNCD si societatea civila homosexuala. Roncea: “La Muzeul Cotroceni cu ei!”. Solidaritate cu Mihai Gheorghiu, Politia, Jandarmeria si “statul roman neonazist””

  1. Stefan -Mihai Martinescu says:

    trist sa vezi prunci si sustinatori ai poponarilor intr-un loc al vetrei romanismului si ortodoxiei. mai trist este ca am ajuns sa fim tolerati sau condamnati in tara noastra ca ortodocsi de catre sodomiti si gomoriti. “politicienii” le-au confectionat legi ca sa-i protejeze si sa persifleze normalitatea lasata de Hristos. in occidentul catolic si sectar le-a mers dar in Romania si in alte tari unde ortodoxia inca mai exista prin traitori nu le va fi asa usor. nu sunt homofob dar mi-e sila de poponari. si mai trist este ca BOR nu are nici un fel de atitudine. tragic ar fi daca BOR s-ar desolidariza de ortodocsii care ieri nu au lasat sa fie pangarit Templul Vetrei Romanesti.

    Hristos si Maica Sa sa se milostiveasca de acesti devianti!

  2. Stefan -Mihai Martinescu says:

    si daca BOR tace iata ca vorbesc pietrele…

  3. Stefan -Mihai Martinescu says:

    Nu pot sa fiu homofob fiindca nu imi este frica de poponari DAR mi-e sila de ei si nu ma tem sa le spun ce simt pentru ei: SILA!

    Ce bine ne vesteste la Sfanta Liturghie!

    https://www.crestinortodox.ro/religie/fericiti-veti-cand-vor-ocara-123841.html

    Sa ne bucuram intru Hristos! Doamne ajuta si miluieste!

  4. czc says:

    Felicitari, domnule Roncea !

    Profit de ocazie pentru a va propune cateva lucruri:

    1/ Este un moment potrivit pentru a incerca o coalizare a fortelor national-crestine; stiu ca exista, in aceasta zona, multe orgolii, dar cred ca se poate trece peste ele si realiza o unitate, in baza unei platforme minimaliste, cu cateva puncte esentiale cu care un bun roman nu poate sa nu fie de acord; eu as vedea aici:
    – Respectarea si promovarea traditiilor romanesti, in paralel cu eliminarea importurilor de „civilizatie” de la Bruxelles (inclusiv desfiintarea unei multimi de institutii inutile sau chiar anti-romanesti impuse de aceasta mafie europeana),
    – Interzicerea instrainarii in continuare a resurselor (cele care au mai ramas).

    2/ Probabil ca vor urma actiuni de intimidare a participantilor la actiunea de miercuri seara si ar fi bine sa popularizati toate aceste actiuni de intimidare, precum si actiunile in sprijinul participantilor, pentru a putea contribui cumva.

    3/ In cazul ajungerii in instanta, propun o idee de abordare a apararii (de validat de catre un avocat, bineinteles): legea imi impune sa nu discriminez homesexualii, dar nu imi impune (si nici nu are cum) sa-i consider normali, la fel ca in situatia, sa zicem, a bolnavilor de SIDA; si, asa cum bolnavii de SIDA nu au voie sa face anumite actiuni, pentru ca le-ar face rau celorlalti (de exemplu, sa doneze sange), la fel si homosexualii ar trebui sa se abtina de la anumite actiuni care le pot dauna celorlalti; daca homosexualii nu se pot abtine, atunci ceilalti nu au de ce sa fie condamnati pentru ca au reactionat.

  5. Varvara says:

    Aveti toata consideratia mea.Dumnezeu sa va apere si sa va binecuvanteze.Ma bucur ca mai exista persoane jertfelnice pt binele acestui popor.

  6. VR says:

    Doamne ajuta!

  7. Amuzant este marketingul ca s-a riscat acest scandal cu traditionalistii periclitând apropiatul Târg al Martisorului, organizat de Muzeul Taranului Român intre 27 februarie si 3 martie 2013, daune de imagine aducând pâna si contrademonstratia cu pancarta Muzeul Fascistului Român.

  8. gaf says:

    dle Urban,
    Ideal ar fi ca acest CNCD să fie dat în justitie si toti activistii astia gen Toma. Cum adică, bestiile astea au dreptul sa terorizeze si sa spurce majoritatea si sa instaureze dictaturi gen 1950 fara ca nimeni sa le poata opri teroarea. Domnule, ajunge! Ajunge Ambasadă a SUA, ajunge. Ce era Ambasada URSS, ce mi-e asta. Ce era Răută Leonte, ce mie Mircea Toma? De la cenzura lui Leonte Răutu si Chişinevschi la cenzura şi dictatura lui Mircea Toma si Buhuceanu, Medelin sau altii de aştia

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova