Ziaristi Online: Filat a cazut la moartea lui Stalin. Implozia Petrilei. Iulian Urban: Nesimtitii din presa, ziaristi de doi bani care isi vand constiintele! “Papabilul” ERDŐ Péter, cardinalul care ar putea ridica carpa secuiasca pe Cetatea Vaticanului

Filat-Ghimpu-Voronin-Lupu-KGB-Carti-de-Poker-in-Cacealmaua-ruseasca

Ziaristi Online:

Filat a cazut la moartea lui Stalin. Dan Tomozei: Republica Moldova. Punct şi de la capăt!

Filat-Ghimpu-Voronin-Lupu-KGB Carti de Poker in Cacealmaua ruseasca

În acest sens, declaraţiile preşedintelui PL, Mihai Ghimpu, sunt elocvente: “Filat a luat tunurile şi a tras în Alianţă: trage şi trage. Apoi a denunţat Alianţa. Astea sunt tunurile Rusiei. Filat a trăsnit în integrarea europeană doar pentru nişte reglări de conturi”

Iulian Urban: Nesimtitii din presa, ziaristi de doi bani care isi vand constiintele! Problema romanilor executati de banci, ignorata de presa si Parlament

Iulian Urban la Parlament

“Sunt curios cum vor reactiona parlamentarii PDL din Comisia Juridica de la Camera Deputatilor pe marginea solicitarii mele de mai jos de adoptare a legii falimentului personal. In mod normal tot grupul PDL din CD ar trebui sa se mobilizeze sa sustina aceasta lege. Nu ai ocazia in fiecare zi sa aratati celor 2,2 milioane de romani cu datorii la banci ca iti pasa de ei…”

Petrila: a fost aruncată în aer a doua uzină de prepararare a cărbunelui din lume. VIDEO

Uzina de preparare a carbunelui Petrila - Cornel Pintea - Captura YT Ziaristi Online

Doar câteva secunde a durat până când uzina de preparare a cărbunelui din Petrila a devenit o amintire, iar pentru a o pune la pământ pirotehniștii au avut nevoie de o cantitate impresionantă de exploziv. Chiar și așa, clădirea a fost demolată doar pe jumătate, din cauza spațiului restrâns, uzina de preparare funcționând chiar în curtea minei Petrila.

“Papabilul” ERDŐ Péter, cardinalul care ar putea ridica carpa secuiasca pe Cetatea Vaticanului. EXCLUSIV ZIARISTI ONLINE: SPIONAJ LA VATICAN

Simboluri secuiesti ale cardinalului ungur Erdo Peter - via Ziaristi Online

Originea secuiască este motivul pentru care la ridicarea sa la rangul de cardinal al Bisericii Romano-Catolice, a adoptat în stema sa de cardinal simbolurile heraldice ale Ținutului Secuiesc: soarele și luna în câmp albastru (foto sus – Nota red: Aceasta poate fi si unul dintre motivele indarjirii agresiunii cu carpa secuiasca intreprinsa de statul ungar in ultima perioada, sfidand Romania peste tot in lume).

Corneliu Vlad: România astfel. O replica la bolsevismele, hungarismele si gedesismele antiromanesti ale lui Lucian Boià

De-ce-este-Romania-altfel-Lucian-Boia-Humanitas-Liiceanu-Brucan-Basescu-si-Ungureanu-Fantoma-ARD-de-la-Opera

E lucru de mirare în această carte cum fiecare propoziţie şi frântură de fraza musteşte de maliţie, dispreţ, greaţă sau venin. Parcă o muscă sâcâitoare s-ar aşeza taman pe rândul pe care-l citeşti şi tot dai din mână până faci tic. Drept care, gata. Nu exegeză, nici măcar zeamă lungă de pamflet, pentru Lucian Boia, “De ce este Romania altfel?”, Humanitas, 2012.

Arta militară românească (I) Evul mediu timpuriu – de Cristian Negrea

navalirile barbare

Observ un aspect pe care poate mulți l-au sesizat de ceva mai multă vreme, un lucru trist, dar real. Noi, românii, ne uităm istoria, o lăsăm în desuetitudine, iar peste ani, chiar ne batem joc de ea. Culmea, chiar de istoria noastră, o istorie atât de extraordinară încât pe mulți i-ar face să pălească de invidie, în sensul în care dacă alte alte popoare ar avea o istorie comparabilă cu a noastră, ar face zeci de filme și documentare care să o scoată în evidență, ar investi o grămadă de bani pentru a o face cunoscută tuturor. Dar noi, românii, ce facem cu istoria noastră?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova