William Totok, turnator al Securitatii si ziarist Deutsche Welle, vrea sa “demitizeze” rezistenta din munti si pe Ion Gavrila Ogoranu impreuna cu IICCMER si Institutul “Elie Wiesel”

18 aprilie IICCMER Elie Wiesel William Totok impotriva lui Ion Gavrila OgoranuWilliam Totok, turnator al Securitatii si ziarist la Deutsche Welle si revista “22” a GDS, vrea sa “demitizeze” rezistenta din munti si pe Ion Gavrila Ogoranu impreuna cu IICCMER si Institutul “Elie Wiesel”, astazi, la “Jocker Club”. Pozitia lui Totok fata de “controversatul personaj” Ion Gavrila Ogoranu a fost formulata in trecut intr-un articol in care legendarul luptator din munti era infierat cu manie proletara, pardon!, europeana, la Radio France International, oferindu-se “cîteva exemple care ilustrează activitatea controversatului personaj: De pildă o cuvîntare anti-europeană, contra dezincriminării homosexualităţii, ţinută la o festivitate de comemorare de la Sîmbăta de Sus, în iulie 2005”. Adica Ogoranu era la fel de extremist ca Papa si Patriarhul Romaniei. Groaznic! Va dati seama?! Ce mai este interesant: sedinta BOB se desfasoara sub egida unui institut care, chipurile, investigheaza crimele comunismului. Basca un al doilea, care se ocupa cu denuntarea si condamnarea anticomunistilor, chiar si cand acestia si-au dat viata pentru un evreu, cum este cazul lui Valeriu Gafencu.

William Totok a devenit ziarist la Deutsche Welle si Europa Libera dupa ce a emigrat in RFG in 1987. La fel au devenit ziaristi “occidentali”, peste noapte, in acelasi an, “transfugii” Traian Ungureanu, Rodica Binder si Petre M. Iancu. Cum? Petre M. Iancu, pe numele sau real Peter Moscu, fiul nomenclaturistului bolsevic  si realizator de documentare propagandistice comuniste Iancu Moscu, explica, intr-un interviu: “Am facut o cerere”.

Documente CNSAS via Civic Media:

William Totok Deutsche Welle Turnator la Securitate CNSAS 1 William Totok Deutsche Welle Turnator la Securitate CNSAS 2 William Totok Deutsche Welle Turnator la Securitate CNSAS 3 William Totok Deutsche Welle Turnator la Securitate CNSAS 4

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “William Totok, turnator al Securitatii si ziarist Deutsche Welle, vrea sa “demitizeze” rezistenta din munti si pe Ion Gavrila Ogoranu impreuna cu IICCMER si Institutul “Elie Wiesel””

  1. karmapolice says:

    cred ca ar trebui sa-i vizitam si noi la conferinta

  2. gaf says:

    multi totoki, iankala a mai oplosit “Iuropa” asta…

  3. gaf says:

    ce hram poarta acest totok in afara de ura contra romanilor, ce biografie are, de unde e de loc din Romania; am citit pe undeva ca ar fi neamt de adevaratelea din Banat, de unde asociarea lui cu un Alex. Florian la o astfel de magarie. dar celalat de la “combarerea crimelor” se vede ca el “combate” victimele si le demonizeaza. Daca dispuneti de informatii lamuriti-ne cei cu cei 3 de la culubul cu pricina…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova