Ziaristi Online: Mafia homosexuala si Monica Macovei, in spatele atacului la judecatorul CEDO Corneliu Birsan. Cazul SRS: Războiul agenţilor secreţi din scena politică. Larry Watts la Iasi cu “Cei dintai vor fi cei din urma”. VIDEO

Patapievici ex-ICR, Iulia Motoc de la Curtea Constitutionala si mafia homosexuala reprezentata de Monica MacoveiZiaristi Online:

Mafia homosexuala antiromaneasca reprezentata de Monica Macovei, in spatele atacului la judecatorul CEDO Corneliu Birsan. Scrisoare catre Senatul Romaniei

Ultimele zvonuri despre persoana pregatita sa-i ia locul profesorului Birsan, caruia ii va expira mandatul in data de 16 decembrie 2013, arata ca aceasta este judecatoarea Iulia Motoc, de la CCR (foto sus la GDS), insa inainte de aceasta, atunci cand s-a pornit dosarul abuziv la DNA impotriva sotilor Birsan, persoana agreata era fosta procuroare comunista Monica Macovei (membra de onoare si membra fondatoare a asociatiei homosexualilor din Romania – ACCEPT , sponsorizata in principal de miliardarul George Soros – nota red. – vezi si foto via Wikipedia). Cititi in continuare scrisoarea adresata Comisiei senatoriale de ancheta, demers care reprezinta o premiera europeana tragica, si anume un judecator al CEDO acuza statul care l-a propulsat in functie de terorizarea sa si a familiei sale, in scopul de a fi debarcat din functie cu ajutorul unor institutii aservite, pentru ca in locul sau sa fie adusa o persoana obedienta politic.

Asociatia Homosexualilor Accept - Monica Macovei - Traian Basescu - Wikipedia

Cazul Sarbu – Ponta vs Rosca Stanescu – Antonescu, din perspectiva strategica. Aurel Rogojan despre “Războiul agenţilor secreţi din scena politică”

Sorin Roşca Stănescu ne va mai oferi surpriza unor poziţii interesante, eliberate de constrângerile “disciplinei de partid”. Senatorul se va prevala de faptul că îndatoririle sale de parlamentar sunt, mai întâi, faţă de alegători. Aşa să fie!

Sorin Rosca Stanescu si Victor Ponta - Ziaristi Online

VIDEO: “Cei dintai vor fi cei din urma” la Iasi. Profesorul Gheorghe Buzatu: “Sansa lui Larry Watts”. Lansarea de la libraria Universitatii “Alexandru Ioan Cuza”

In volumul “Cei dintai vor fi cei din urma” autorul reia firul conflictului manifestat intre Romania si Pactul de la Varsovia, intrerupt in primul volum in anul 1978, si il continua pana in prima saptamana a lunii decembrie 1989.

Larry Watts Cei dintai vor fi cei din urma RBN Press Info via Roncea ro

Foto: RBN Press

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Ziaristi Online: Mafia homosexuala si Monica Macovei, in spatele atacului la judecatorul CEDO Corneliu Birsan. Cazul SRS: Războiul agenţilor secreţi din scena politică. Larry Watts la Iasi cu “Cei dintai vor fi cei din urma”. VIDEO”

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova