Sorin Ovidiu Vintu, mogulul necercetat de CNSAS de trei ani de zile. Doar n-o fi obiectiv de… “siguranta nationala” al SPP, SRI, SIE, FSB, ETC?! Document Civic Media – CNSAS

Asociatia Civic Media - Sorin Ovidiu Vantu - obiectiv de 'siguranta nationala' necercetat de CNSASIn urma cu trei ani de zile, in iulie 2010, in baza colaborarii perene pe care Asociatia Civic Media o are cu CNSAS si in completarea operatiuni Voci Curate in presa si societatea civila din Romania (actiune care pare sa deranje foarte mult si fostii dieisti de la ICR, ca Catrinel Plesu, si kominternistii infiltrati la Deutsche Welle, dupa ce le-am deconspirat tartorul pacepist, recte pe Nestor Ratesh, agentul rasaritean de la Europa Libera si chiar si pe puricistii de servicii), am solicitat si cercetarea marilor patroni de presa, asa-zisii moguli. Vedeti: Era Dinu Patriciu locotenent major in DIE in decembrie 1989? Sa ne spuna CNSAS. Patronii de media din Romania dati in cautare la CNSAS de Civic Media in campania Voci Curate. Despre Felix Voiculescu, numai de bine, vorba-ceea. Gratie, culmea, chiar avocatului sau din acea vreme, Sergiu Andon (dar amanunte picante privind aceasta situatie hilara veti citi in cartea despre aventurile Civic Media la CNSAS, la care lucrez in colaborare cu un distins reprezentant al lumii academice).

Dupa numai o luna am primit un raspuns de la CNSAS din care aflam o suita de chestii interesante: cum ca Adrian Sarbu e curat ca lacrima iar Dinu Patriciu, un cunoscut arhitect navetist in tarile arabe pe vremea regimului comunist, “nu figureaza in evidentele SRI, SIE, ETC cu dosar de urmarire sau/si colaborator”. Cu alte cuvinte, cei doi pareau inca in exercitiul functiunii. Vedeti: Ce mai zice CNSAS despre Nuşulică si restul mogulilor ONG: Vintu, inca in lucru, alaturi de Adamescu. Sarbu, OK. Patriciu, ori ofiter acoperit, ori urmarit din motive de siguranta nationala. Ori ambele :-). DOCUMENT

Dupa alti doi ani a venit si raspunsul in ce-l priveste pe “occidentalul” Dan Grigore Adamescu, proprietarul, in acte, al “Romaniei libere” sorosite (ce rusine, pentru memoria inaintasilor lui Adamescu!). Respectiv: CNSAS via Civic Media: Patronul “Romaniei libere” Dan Grigore Adamescu nu a colaborat cu Securitatea. DOC. Normal. Dupa care s-a asternut tacerea. Cum, tocmai celebrul “Nusulica” al domnului presedinte Traian Basescu a fost uitat?! Asa ca am revenit cu o adresa. La care a venit si raspunsul (foto sus).

Dvs ce parere aveti? Sorin Oviciu Vintu este, oare… “obiectiv de siguranta nationala”. Pentru cine?

Sursa: Civic Media via Roncea.Ro

Documentare: Mitul Basescu – victima mogulilor, a rusilor si a “golanilor din presa”

Caror servicii secrete apartin televiziunile din Romania, de la TVR si Pro TV la B1 TV, Antene si Realitatea TV: MOSSAD, SIE, ex-KGB, SRI.

Voci Curate Civic Media CNSAS Patriciu Vintu Voiculescu Sarbu

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova