Cand diavolul isi face de cap in politica din Romania: Basescu vrea eliminarea lui Dumnezeu din Constitutie si Ponta a familiei! Vino azi la Marsul Pentru Normalitate: Piata Victoriei – Dealul Patriarhie. Intrunire: Ora 11.00 la Guvern

Marsul pentru Normalitate 8 iunie 2013

Presedintele fraudulos al Romaniei, Traian Basescu, este ingrijorat ca viitorii sai succesori de origini africane s-ar putea simti jigniti de formularea “Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”, prezenta in actuala Constitutiei a Tarii. Si, drept urmare, propune eliminarea lui Dumnezeu din Constitutie. Nu, nu e banc. E crunta realitate, care demonstreaza, inca o data, daca mai era nevoie, ca Basescu este posedat total de tartorul incopitat.

“Când vine vorba de oameni politici, problema e unde aşezi ortodoxia sau creştinismul nostru, Că e preşedinte, că e parlamentar, că e ministru, conform Constituţiei jură pe Constituţie şi pe Biblie şi încheie cu «Aşa să-mi ajute Dumnezeu!». Nu cred că ar trebui să creăm o breşă prin care un cetăţean care e ateu sau musulman – avem şi budişti în ţară – să simtă că această Constituţie l-ar exclude”, a spus Băsescu la intalnirea cu “fanii” sai de pe Facebook, ai republicii virtuale de 200.000 de “nick-name”-uri, unde e, inca, presedinte.

El a arătat că statul cere ca jurământul să fie cu mâna pe Constituţie şi pe Biblie şi să aibă încheierea “Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”, indiferent de opţiunea religioasă a celui care jură, pentru că formula “Aşa să-mi ajute Dumnezeu!” e prevăzută în Constituţie, transmite Mediafax in stirea Băsescu: Statul român e un stat laic şi trebuie să rămână un stat laic.

“O Constituţie nu trebuie să creeze o falie, indiferent cât de mică ar părea ea. De aceea nu ştiu dacă pot fi un suporter al unei astfel de abordări totale. Nu se ştie când o să acceptăm forţă de muncă din Africa – poate au altă credinţă şi devin cetăţeni români. Cred că ne trebuie puţină grijă”, a spus Băsescu. El Capitano pare sa nu stie ca pana si un african extrem de liberal, sustinut de acelasi Soros care-l tine si pe el, cu fire ce se vor nevazute, suspendat ca un pui de Gostat in galantarul politicii dambovitene, si-a incheiat juramantul, facut cu mana pe Biblie, cu “So help me God!”. Iar tara africanului se numeste SUA si e… multiculturala, multietnica si multiconfesionala (au chiar si satanisti, care, desigur, nu trebuie jigniti), asa cum se gandeste Basescu ca va fi Romania, probabil, conform viziunii sale de bisnitar marunt, pietar al intereselor nationale, dupa ce vor castiga ungurii lui alegerile. Adica… la pastele cailor!

In fine, tot ce pot sa-i mai propun presedintelui republicii cu 200.000 de cetateni de pe Facebook e o cura prelungita de exorcizare.

Asa sa-mi ajute Dumnezeu!

Pe de alta parte, partenerul sau de uniune homo-politica, Victor Ponta,  îşi menţine poziţia privind familia fara mentiunea de uniune intre un barbat si o femeie, considerand ca o modificare ar fi “inutilă” şi “conservatoare”

Cititi: Societatea civila crestina se opune categoric intentiei de legalizare a casatoriilor intre homosexuali prin stipularea prin Constitutie a nediscriminarii “oricarei orientari sexuale” (inclusiv zoofile?) »2013-06-05

A 9-a editie a Marsului pentru Normalitate :: 8 iunie 2013


Noua Dreapta organizeaza sambata 8 iunie a 9-a editie a Marsului pentru Normalitate, cea mai importanta manifestare din Romania in sprijinul valorilor familiei crestine traditionale.

Manifestarea este autorizata de Primaria Capitalei, va incepe la ora 11:00 cu adunarea participantilor in Piata Victoriei si se va desfasura pe traseul Calea Victoriei – Splaiul Independentei – Patriarhia Romana.

Marsul pentru Normalitate din acest an are loc intr-un moment in care lobby-ul homosexual a inregistrat o victorie importanta prin adoptarea in Comisia de revizuire a Constitutiei a amendamentului propus de senatorul PNL Tudor Chiuariu la articolul 4, alineatul 2, cu privire la interzicerea discriminarii bazata pe “orientare sexuala”.

Nu ne-a mirat cand acest amendament a fost adoptat in cadrul “forumului constitutional”, in conditiile in care coordonatorul acestui for este Cristian Parvulescu, un sustinator cunoscut si recunoscut al “drepturilor” homosexualilor si un militant anticrestin agresiv, care s-a manifestat in permanenta impotriva icoanelor si a religiei in scoli.

Nu ne-a mirat nici cand acest amendament a fost introdus in Comisia de revizuire a Constitutiei de catre Partidul Liberal, care de mult a pierdut dreptul moral sa-si mai spuna National.

In fine, nu ne-a mirat nici cand intr-o tara crestina, 90% din membrii Comisiei au votat pro-homosexuali (18 voturi “pentru” si doar 2 voturi “impotriva”!).

De mult timp nu ne mai mira nimic si nu mai asteptam nimic bun de la actuala clasa politica. Dar asta nu inseamna sa asistam impasibili la ceea ce va urma, intrucat, daca va fi adoptat in Constitutia revizuita si aplicat literalmente, principiul nediscriminarii pe baza de orientare sexuala va rezulta in distrugerea libertatii religioase, a libertatii cuvantului, a libertatii de asociere si ar face ca Romania sa fie a patra tara din Europa si a saptea tara din lume care sa includa nediscriminarea orientarii sexuale in Constitutie. In aceste state, preotii si crestinii sunt tarati prin salile de judecata, sunt dati afara de la servici, din universitati, ori li se inchid afacerile pentru ca se exprima impotriva homosexualitatii. In Canada sau Marea Britanie aproape ca nu trece o saptamana sa nu auzim ca un crestin a fost dat afara de la lucru, in judecata, expulzat din universitate, ori chiar arestat pentru ca se pronunta impotriva homosexualitatii.

Amendamentul propus de liberali va transforma Romania din cea mai crestina tara a Europei in varful de lance al miscarii homosexuale din Europa. Autoritatea Legii fundamentale si forta Statului vor putea fi invocate si utilizate pentru incriminari juridice ale discursului crestin si nu numai, a oricarei atitudini de respingere morala a homosexualitatii.

Ceea ce s-a intamplat in data de 4 iunie a.c. ne arata nu doar cat de rupta de Dumnezeu, Neam si Tara este clasa politica romaneasca dar si care este capacitatea de actiune civica si politica a crestinilor din Romania. Marsul pentru Normalitate va demonstra daca romanii vor actiona preventiv, acum cand inca se mai poate face ceva, sau daca vor reactiona mai tarziu, dupa modelul francez. Mai tarziu ar putea fi insa.. prea tarziu.

Liderul Noii Drepte,

Av. Tudor Ionescu

 

Biroul de Presa al Noii Drepte

[email protected]

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Cand diavolul isi face de cap in politica din Romania: Basescu vrea eliminarea lui Dumnezeu din Constitutie si Ponta a familiei! Vino azi la Marsul Pentru Normalitate: Piata Victoriei – Dealul Patriarhie. Intrunire: Ora 11.00 la Guvern”

  1. cristina says:

    Atunci nu a vazut probabil mesajul primului ministru al australiei care a zis ceva de genul: asta e o tarA crestina; cine vine trebuie sa se adapteze. Daca nu ii convine e liber sa plece dar asta e credinta stramosilor nostri si pe asta e cladita tara noastra. Si punctum.

  2. VR says:

    @ cristina
    Adevarat!

  3. […] Dupa ce a cerut eliminarea formularii “Asa sa-mi ajute Dumnezeu”, Basescu merge mai departe pe urmele lui Iliescu-KGB, depasindu-l insa in ticalosie chiar si pe tartorul FSN, formatiunea din care se trage dreptaciul nostru. Basescu I se impotriveste, din nou, lui Dumnezeu prin opozitia fata de drapelul national al Romaniei cu acvila cruciata. Nu il vad bine deloc… Vedeti si: Cand diavolul isi face de cap in politica din Romania: Basescu vrea eliminarea lui Dumnezeu din Cons… […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova