Vom avea sau nu casatorii homosexuale? Manati atat de Ponta cat si de Antonescu, parlamentarii au respins casatoria ca uniune intre barbat si femeie deschizand portita din fund pentru mafia homosexualilor. Noua Constitutie vs Romania

Nicusor Dan si Remus Cernea, avocatii homosexualilor de Ziua Mediului 2013Comisia desemnată cu lucrările la noua constituţie a respins astăzi amendamentul propus de Biserica Ortodoxă Română care defineşte căsătoria drept o uniune între un bărbat şi o femeie.

În urmă cu o săptămână aceeaşi comisie a aprobat amendamentul care defineşte familia în mod tradiţional. Vechea decizie a stârnit reacţia susţinătorilor căsătoriilor homosexuale. Nici premierul Ponta nu a fost de acord cu acest amendament şi a declarat că se opune acestei definiţii pe motiv ca este prea conservatoare. Opinia premierului a stârnit disensiuni în cadrul USL, Crin Antonescu declarând că susţine definiţia căsătoriei drept o uniune între un bărbat şi o femeie. Aşa că amendamentul adoptat îm primă fază a fost supus din nou la vot astăzi înregistrându-se şase voturi “pentru”, 12 voturi “împotrivă” şi o abţinere.

În respingerea Amendamentului de astăzi, comisia nu a ţinut cont de dorinţa majorităţii românilor care se regăsesc în aspectele unei familii tradiţionale prin vocea BOR şi nici nu au luat în seamă cele peste 70 de ONG-uri care şi-au arătat îngrijorarea faţă de reacţia premierului. “Românii, în majoritatea lor, consideră Familia tradiţională, formată din bărbat şi femeie, ca fiind primul şi cel mai important centru al vieţii sociale. Familia tradiţională reprezintă nucleul de formare a noilor generaţii iar rolul esenţial jucat de aceasta în viitorul unei ţări trebuie specificat şi recunoscut în noua Constituţie”, se arată în comunicat.

Promotorul comunităţii gay din România, deputatul Remus Cernea, i-a transmis, luni, lui Crin Antonescu, liderul PNL, că aşteaptă semnătura acestuia pe legea privind parteneriatele civile.

Antonescu, a declarat sâmbătă seară, într-o emisiune televizată, că “matricea familiei” este căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, însă poate fi de acord cu legiferarea parteneriatelor civile între persoane de acelaşi sex, precizând că nu susţine adopţiile de către astfel de cupluri.

Proteste pro şi contra în weekend, în Bucureşti

Sâmbătă, în capitală s-a desfăşurat Marşul anual pentru normalitate, împotriva căsătoriilor şi adopţiilor homosexuale, organizat de Noua Dreaptă. Evenimentul a strâns zeci de membri din toată ţara dar şi numeroşi simpatizanţi, câteva măicuţe şi preoţi. Foarte multe ziare de specialitate au trecut cu vederea manifestaţia. Puţine publicaţii au menţionat în treacăt despre acţiune, fără să ofere vreun detaliu semnificativ.

Tot sâmbătă, dar de la altă oră, s-a desfăşurat parada gay pe străzile din Bucureşti. Evenimenul a fost capul de afiş al multor publicaţii iar în buletinele de ştiri a fost relatată pe larg acţiunea homosexualilor, informeaza AM / NapocaNews, care transmite si reactia homosexualului politic Remus Cernea, despre care se banuieste ca s-a casatorit in secret cu Nicusor Dan“Vedeti? Schimbarea este posibila. O batalie nu e pierduta inainte de a fi purtata… Iata un exemplu destul de relevant: “Definirea în Constituţie a căsătoriei ca relaţie bărbat-femeie, RESPINSĂ”, a notat Remusica pe pagina sa de Facebook.

Amendamentul privind discriminarea si “orientarea sexuala”, respins

In acelasi timp Mediafax transmite ca, de asemenea, Comisia pentru revizuirea Constituţiei a revenit, marţi, asupra votului la amendamentul care interzicea discriminarea bazată pe orientarea sexuală, adoptat în urmă cu o săptămână, şi l-a respins.

În urmă cu o săptămână, membrii Comisiei au adoptat un amendament al senatorului PNL Tudor Chiuariu prin care erau completate în Legea fundamentală criteriile pentru care este interzisă discriminarea, inclusiv culoare, orientare sexuală sau trăsătură genetică.

AUDIO: NOUA CONSTITUŢIE: Comisia a RESPINS amendamentul ce interzice discriminarea pentru orientare sexuală

Cititi si: Cand diavolul isi face de cap in politica din Romania: Basescu vrea eliminarea lui Dumnezeu din Constitutie si Ponta a familiei!


Actiunea Picasso 3 de bindiribli

“Actionauti”: Tociu.Ro, Rapcea.Ro, Bindiribli.Ro
Jandarmii au arestat scroafele din copaci la Marsul Gay Fest PorcFest 2013

Jandarmi cu orientare sexuala incerta s-au dat la scroafele din copaci la Marsul PorcFest 2013

Editorial: Marea Țopăială

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Vom avea sau nu casatorii homosexuale? Manati atat de Ponta cat si de Antonescu, parlamentarii au respins casatoria ca uniune intre barbat si femeie deschizand portita din fund pentru mafia homosexualilor. Noua Constitutie vs Romania”

  1. Ionut says:

    Pai sa mergem peste ei. Eu am fost la mars si nu sunt in noua dreapta, sunt corporatist lucrez intr un birou si sunt gata (nu sum zic unii ca nu ne pasa) sa ies la protest. Sa ne coagulam ca ne strang astia de gat.

  2. VR says:

    Corect!

  3. petre says:

    din pacate,romanul nu stie sa fie unit,atunci cand vine vorba sa faca un lucru bun,cum ar fi sa protesteze impotriva homosexualilor…nu se iese in strada in ultima clipa cand e prea tarziu si legile sunt votate…ne meritam soarta!

  4. Filip says:

    Vladimir Putin signs bill protecting children from homosexual propaganda

    https://www.lifesitenews.com/news/vladimir-putin-signs-bill-protecting-children-from-homosexual-propaganda

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova