Istoricul Larry Watts a devenit si blogger, pentru Romania: LarryLWatts.blogspot.com – On Romania

Banner-Larry-L-Watts-Blogspot-com-si-Facebook

Istoricul american Larry Watts si-a deschis si un blog personal – de fapt, tot profesional -, pe langa cel in romaneste, de la Adevarul, si site-ul sau, dedicat trilogiei despre istoria secreta a Romaniei, LarryLWatts.com. Astfel, pe noul blog, LarryLWatts.blogspot.com, puteti citi deja opt materiale in engleza despre Dezinformare strategica, KGB, Pacepa, Trianon, s.a.

Iata titlurile:Larry-Watts-Blogspot-com

Recomandarea mea: puneti-l in blogroll si vizitati si pagina de Facebook – Larry Watts – Cei dintai vor fi cei din urma.

De asemenea, nu ratati la Ziaristi Online – Intelligence, maine, la 45 de ani de la momentul Praga 1968, analiza profesorului Larry Watts, cu dedicatie pentru romani si adevarul istoric.

Si pentru ca cuplul de comici ratati Pacepa & Tismaneanu are mancarici, le vom oferi cititorilor nostri si un serial despre adevarata fata a “cartitelor” si “conservelor” stricate ale KGB! Pe langa expertul in informatii american Larry Watts, se vor pronunta si cei care l-au cunoscut, direct sau indirect, de la Paul Goma la… altii. :)

Pana atunci, desi datele s-au schimbat atat in SUA cat si in Romania, pentru ca mai cred inca si in rezistenta Americii crestine si in Romania profunda, nu-mi ramane decat sa preiau urarea presedintelui american Richard Nixon facuta pe aeroportul Otopeni cu 44 de ani in urma:


“Sa traiasca prietenia romano-americana! de ZiaristiOnlineTV

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova